in ,

Primăria Municipiului Călărași nu a intervenit cu material antiderapant în prima zi a acestei săptămâni…

Luni, 22 ianuarie, în municipiul Călărași s-au produs câteva evenimente rutiere, unele doar cu pagube materiale, iar altele cu vătămare corporală. O mare parte a conducătorilor auto care ieri s-au urcat la volanul autoturismelor acuză o stare de nesiguranță a drumului acoperit cu un strat de gheață.

„Pe jos n-a dat nimeni cu absolut nimic, nu vedeți că se poate patina pe carosabil, ce naiba?!”

Luni, pe o stradă din mun. Călărași s-a produs un eveniment rutier din care a rezultat vătămarea corporală a unui persoane, care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. Aici putem vorbi despre neatenția conducătorului auto ce nu a acordat prioritate de trecere pietonului.

Vezi știrea inițială

Călărași: O persoană a fost lovita pe trecerea de pietoni de catre o șoferiță

La scurt timp de la producerea evenimentului menționat mai sus, la fața locului au ajuns polițiștii şi echipaje de prim ajutor, Traficul ar fi fost restricționat pe acel sector, la câțiva metri în spate s-a produs o tamponare între două autoturisme. Martorii spun că șoferul care a frânat nu se deplasa cu viteză pe drum, dar mașina nu s-a oprit din cauza gheții formate pe partea carosabilă.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Elena Rogoz ne spune că la ora „3”, adică 15.00 s-a făcut comandamentul de iarnă, prin care probabil s-au stabilit străzile pe care se va acționa cu utilaje și material.

Tot purtătorul de cuvânt al primăriei ne-a declarat că primele utilaje, 8 la număr, au ieșit la ora 18.00 pe străzile din municipiul Călărași. S-a acționat pe străzile principale, ca de fiecare dată.

Încă nu știm motivul pentru care nu s-a acționat în timp util pe străzile din municipiu.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Asociațiile de elevi din România solicită regândirea modului în care se studiază materiile opționale

PNL | Viorel Ivanciu – „Vom aduce idei și oameni noi în politica PNL la Călărași”