in

Primăria Călărași vrea să interzică expunerea de articole funerare pe străzile municipiului

Firmele de pompe funebre din Călărași nu vor mai avea voie să expună pe străzi sicrie, cruci și coroane funerare. Așa ar suna un proiect de Hotărâre ce va fi dezbătut în ședința Consiliului Local din ședința de joi, 25 martie 2021. 

Multe din străzile principale ale municipiului Călărași sunt pline de magazine cu articole funerare, trotuarele fiind locurile ideale de prezentare a sicrielor și coroanelor naturale/artificiale, pregătite pentru a fi personalizate cu mesaje de adio. Motivul pricipal pentru care se dorește interzicerea acestoar articole expuse, fiind acela că sicriele provoacă disconfort trecătorilor.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a ținut cont de rugămințile călărășenilor și a reușit să găsească o soluție pentru disconfortul vizual al trecătorilor. Se pare că acest proiect face parte dintr-o serie de măsuri și acțiuni necesare realizării înfrumusețării municipiului reședință de județ.

În cazul în care proiectul va fi votat de consilierii locali, toți agenții economici din municipiul Călărași care comercializează coroane, cruci, sicrie și alte obiecte din această categorie, vor fi obligați să acopere suprafeţele vitrate pentru a nu permită vizualizarea activităţilor specifice şi expunerea acestora în faţa magazinului.

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
Primăria Călărași vrea să interzică expunerea de articole funerare pe străzile municipiului » EVERYDAYNEWS
9 months ago

[…] post Primăria Călărași vrea să interzică expunerea de articole funerare pe străzile municipiului appeared first on Călărași […]

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu ENGIE ROMANIA S.A.

Polițistul local Prisneanu Săndel, premiat de primarul Marius Dulce pentru profesionalism și curaj în prinderea a doi criminali