in

Primăria Călărași continuă ridicarea mașinilor abandonate

Primăria Călărași a continuat acţiunea de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public al municipiului nostru. În data de 9 iulie s-a acţionat pe Prelungirea Bucureşti, în parcarea din faţa Colegiului Agricol Sandu Aldea şi a Şcolii Gimnaziale Mihai Viteazul şi pe strada Sloboziei (lângă Hotelul Călăraşi) fiind ridicate 4 autoturisme. Astăzi, 8 iulie 2021, autoritățile locale au intervenit în zona Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru a elibera parcarea în care se aflau autoturisme abandonate de o perioadă lungă de timp.
Recuperarea vehiculelor ridicate se poate face în urma unei taxe de ridicare, transport şi depozitare (vezi tarifele mai jos) ce va fi achitată la locaţia situată pe strada Varianta Nord nr. 6, în incinta Astalrom.
Taxa de ridicare pentru vehicule cu masa totală de până la 5 tone este de 200 lei iar pentru cele cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone fiind de 250 de lei
Taxa pentru transport în ambele situaţii menţionate mai sus este de 100 de lei.
Taxa de depozitare este 15 lei/zi în ambele situaţii precizate anterior.
Dacă în termen de 10 zile de la data anunţului, proprietarul sau deţinătorul său legal nu se prezintă în vederea ridicării vehiculului, acesta trece de drept în proprietatea Primăriei municipiului Călăraşi, liber de orice sarcini, prin dispoziţie a primarului, şi urmează să fie valorificat prin vânzare, în condiţiile legii, sau predat unei unităţi de colectare şi valorificare a deşeurilor, în funcţie de starea vehiculului.
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Poliția Locală Călărași continuă acțiunile de restabilire a ordinii publice în zonele aglomerate

Doi tineri, reținuți de poliție după ce au vandalizat o mașină