Connect with us

Spectacole

Prima zi a festivalului „Danubius MotorFest” 2024: O sărbătoare reușită a muzicii rock și a motocicletelor

Published

on

Vineri, 21 iunie, Stadionul Ion Comșa din Călărași a fost locul de întâlnire pentru fanii muzicii rock și pasionații de motociclete, întrucât a avut loc deschiderea celei de-a doua ediții a festivalului „Danubius MotorFest”. Evenimentul, care se desfășoară până duminică, 23 iunie, a debutat oficial la ora 13:00, oferindu-le participanților o primă zi plină de energie și entuziasm.

La ora 19:00, trupa Kompas a dat startul seriei de concerte, captivând audiența cu prestația lor. A urmat trupa Urma la ora 20:00, care, pentru prima dată la Călărași, a impresionat publicul cu stilul lor distinctiv și energia debordantă. La ora 21:00, scena a fost preluată de Altar, care a adus un val de forță și intensitate prin care a menținut entuziasmul la cote maxime.

Punctul culminant al serii a fost atins la ora 22:00, când Alternosfera a urcat pe scenă, oferind un spectacol memorabil. Pentru prima dată la Călărași, trupa a fost încântată de primirea caldă și reacția entuziastă a publicului.

„Fain, prima dată la Călărași, pentru noi era, oricum, un concert în premieră, ne bucuram de el oricum, și sper să revenim. A fost o surpriză plăcută la nivelul producției, nu mă așteptam, Danubius chiar a făcut o chestie super faină. (…)

Advertisement

Pentru un prim concert la Călărași chiar m-am mirat un pic că vedeam în public oameni care știau versurile, foarte frumos”, a mărturisit Mihai Gutău, de la trupa Urma, pentru Canal Sud.

Cum s-a sfârșit prima zi a festivalului „Danubius MotorFest”

Prima seară s-a încheiat cu un after party animat de un DJ la scena mică, unde participanții au continuat să danseze și să se distreze până târziu în noapte. Atmosfera vibrantă și feedback-ul pozitiv din partea publicului și trupelor au făcut ca prima zi a festivalului să fie un succes răsunător.

„Super! E mai frumos ca anul trecut. Să o țină tot așa și în anii următori!/ Din toată țara sunt motoare aici și e fenomenal! În fiecare an să se facă așa! Fără muzică rock nu-i distracție”, au declarat câteva persoane din public, pentru sursa citată.

Sâmbătă, festivalul a continuat cu o activitate specială pentru pasionații de motociclete. Parada motocicliștilor, care au fost escortați de polițiștii locali, a debutat în prima parte a zilei, din spatele stadionului, de pe Strada Tudor Vladimirescu. Zeci de cetățeni curioși au ieșit să admire alinierea impresionantă a motocicletelor, care au adus un plus de culoare și entuziasm evenimentului.

Prima zi a „Danubius MotorFest” 2024 s-a dovedit a fi un real succes, întrucât a reușit să aducă împreună iubitorii de muzică rock și motociclete într-o atmosferă deosebită. Participanții și trupele au fost extrem de mulțumiți de organizare și de energia publicului. Se așteaptă un weekend de neuitat la Călărași, întrucât urmează alte două seri pline de activități și concerte ale multe altor formații.

Advertisement

Spectacole

Danubius MotorFest 2024: Programul complet al unui weekend plin de adrenalină și muzică la Călărași. Când va avea loc evenimentul

Published

on

By

În perioada 21-23 iunie, Stadionul Ion Comșa din Călărași va deveni locul de întâlnire al pasionaților de motoare și muzică bună, găzduind a doua ediție a festivalului Danubius MotorFest. Acest eveniment promite să fie o adevărată explozie de adrenalină și entertainment de calitate, reunind iubitorii de motoare și fani ai muzicii rock și nu numai.

Festivalul va începe în forță vineri, 21 iunie, la ora 13:00, cu deschiderea oficială a evenimentului. Trupa Kompas va da tonul serii la ora 19:00, aducând pe scenă energia și entuziasmul tinerilor muzicieni Tudor-Andrei Mitrea, Florin Mitu, Vitalie Sergentu și Alin Sergentu. Acești tineri talentați vor pregăti publicul pentru un weekend de neuitat, deschizând calea pentru o serie de concerte electrizante.

Festivalul va găzdui un număr impresionant de opt formații, fiecare aducând un stil unic și performanțe excepționale. Vineri seara, după Kompas, vor urca pe scenă formațiile Urma, Altar și Alternosfera, promițând să ofere un spectacol de neuitat. Seara se va încheia cu un after party la scena mică, animat de un DJ, începând de la miezul nopții.

Sâmbătă, 22 iunie, ziua va începe relaxant, cu cafea și mic dejun între orele 09:00 și 13:00. După-amiaza va fi dedicată paradei moto și concursurilor cu premii, alături de lecții de prim ajutor oferite de Crucea Roșie. Seara muzicală va fi deschisă de trupa Cuibul la ora 19:00, urmată de Byron, Trooper și, în final, Zdob și Zdub, care vor încheia seara cu un concert exploziv. După concert, Gili Barbu va continua petrecerea la scena mică.

Advertisement

Duminică, 23 iunie, ziua finală a festivalului, va începe din nou cu cafea și mic dejun de la 09:00 la 12:00, urmând ca la ora 12:00 să aibă loc închiderea oficială a evenimentului.

Danubius MotorFest nu este doar despre muzică. Evenimentul va oferi și parade moto spectaculoase, concursuri incitante și premii fabuloase, transformând festivalul într-un spectacol al vitezei și pasiunii pentru motoare. Publicul va putea să participe la diverse activități interactive, să învețe despre regulile de conduită preventivă în trafic și să se bucure de demonstrații impresionante.

Programul Danubius MotorFest

Vineri, 21 iunie 2024
– 13:00 – Deschiderea oficială a evenimentului
– 19:00 – Concert Kompas
– 20:00 – Concert Urma
– 21:00 – Concert Altar
– 22:00 – Concert Alternosfera
– 00:00 – After party la scena mică cu DJ

Sâmbătă, 22 iunie 2024
– 09:00 – 13:00 – Cafea, mic dejun
– 13:00 – Reguli de conduită preventivă și Parada moto
– 15:00 – Lecții de prim ajutor (Crucea Roșie)
– 16:00 – Concursuri cu premii
– 19:00 – Concert Cuibul
– 20:00 – Concert Byron
– 21:00 – Concert Trooper
– 22:00 – Concert Zdob și Zdub
– 00:00 – After party la scena mică cu Gili Barbu

Duminică, 23 iunie 2024
– 09:00 – 12:00 – Cafea, mic dejun
– 12:00 – Închiderea evenimentului

Advertisement

Danubius MotorFest 2024 se anunță a fi un eveniment de neuitat, plin de muzică de calitate, adrenalină și activități captivante. Fie că ești pasionat de motoare sau un iubitor al muzicii live, acest festival este locul perfect pentru a-ți petrece weekendul într-o atmosferă vibrantă și plină de energie.

Continue Reading

Spectacole

“Te despart de nu te vezi” în regia lui Răzvan Oprea, la CJCC Călărași pe 24 martie

Published

on

By

”Te despart de nu te vezi” este o comedie romantică care spune povestea unei femei frumoase și istețe, Monica, ce se luptă să își găsească jumătatea în ciuda tuturor încercărilor și obstacolelor întâlnite pe parcurs. În ciuda faptului că pare că soarta este împotriva ei, Monica nu se lasă doborâtă și continuă să își urmeze visul de a găsi dragostea adevărată.

Cu o distribuție de excepție și sub bagheta talentatului regizor Răzvan Oprea, ”Te despart de nu te vezi” este o comedie plină de umor, dar și de emoție, care te va face să râzi și să te gândești la propria viață și alegerile pe care le faci în dragoste.

Sala “Barbu Știrbei” este unul dintre cele mai prestigioase spații de spectacol din Călărași, cu o capacitate de peste 400 de locuri și dotată cu cele mai moderne echipamente tehnice și de sunet.

Vineri, 24 martie, ora 19:30 pe scena sălii ”Barbu Știrbei” se va desfășura piesa de teatru ”Te despart de nu te vezi” în regia lui Răzvan Oprea.
Vă așteptăm la o comedie de la care sa pleci vindecat de tot stresul de zi cu zi, prin RÂS!
Biletele se achiziționează DOAR online de pe https://bilete.sublime.ro/bilete-calarasi-te-despart-de…/.

Advertisement
Continue Reading

Spectacole

Spectacol: Spune-mi ce-ai făcut cu banii! – 27 mai, orele 19:00, în Sala Barbu Știrbei

Published

on

By

Râsul vindecă orice, este cel mai bun tratament mai ales acum, când viețile noastre, ale tuturor, au pendulat între restricții și relaxări temporare, între cutii cu medicamente luate preventiv și măști ce ascund chipurile, între frică și deznădejde, și speranță și încredere.
Dar lumea merge mai departe – încet-încet, societatea iese din încorsetarea medicală și restricțiile impuse. Pare că, de data asta, la capătul tunelului, chiar se vede luminița…

Despre lumina de la capătul tunelului este vorba în acest spectacol de comedie. Un tunel hipnotic, în care luminița aceea este speranța unei vieți mai bune, este promisiunea unei înțelegeri reciproce, este descoperirea capacității de a ne iubi din nou.

Povestea e simplă: Nadejda Petrovna (Anca Sigartău) este disperată. Bărbatul ei, Boris (Claudiu Bleonț), a băut iar și a uitat ce a făcut cu banii din salariu. I-au căutat prin toată casa, au răscolit mica lor garsonieră (Nadia și Boris sunt muncitori, el macaragiu, ea brancardiera – trăiesc greu, se descurcă și mai greu, trag de fiecare rublă). După epuizarea tuturor soluțiilor clasice, Nadiei nu-i rămâne decât o singură opțiune – să invite un hipnotizator (Claudiu Maier), ales în urma unui anunț găsit în ziar, care să-l hipnotizeze pe Boris și să afle unde a pus banii din salariu.
Și de aici începe nebunia: sub hipnoză încep să spună tot ceea ce au făcut și ascuns unii de alții, ce părere au cu adevărat unii despre alții, ce vise și speranțe au. Dar totul, absolut totul, este un hohot continuu de râs. Situații imposibil de rezolvat, probleme din trecut, devin motive de dispută și generează soluții comice. Inclusiv un final pe care nimeni nu-l anticipează.
Așadar un spectacol de teatru care vă va provoca, vă va bucura și vă va arăta că viața e frumoasă și că poți găsi iubire chiar și la etajul 10 al unui bloc de garsoniere din peninsula Kamceatka.

Regia: Vasili Sigarev
Distribuția: Anca Sigartău, Claudiu Bleonț și Claudiu Maier
Preț bilet: 60 lei

Advertisement

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași

Continue Reading

Cele mai vizualizate