Connect with us

Evenimente

“Prima Bicicletă”- ediția III – 3 iunie 2017 – Plaja Mare Călărași

Published

on

Sâmbătă, 3 iunie 2017,  a avut loc concursul “Prima Bicicletă” – concurs destinat tuturor copiilor  dornici de a face mișcare. Cocursul s-a defășurat pe Plaja Mare Călărași. La acest eveniment au fost prezenți copii de toate varstele, aceștia participând la acest concurs pe diferite categorii, cu vârste cuprinse între 5-18 ani. Organizatori ai acestui eveniment au fost:  IZOCON MC; CALARASI CYCLING TEAM; CLUB SPORTIV YZO-GYM

ALBUM FOTO- PRIMA BICICLETĂ

Traseul este destinat copiilor cu varsta 5-18 ani. 
Toti participantii vor parcurge traseul o singura data. 
La inscriere sunt disponibile urmatoarele curse:
– Competitiv-MIXT Nivel 4 pentru categoriile de varsta 5-6 ani
– Competitiv-Masculin, Nivel 4 pentru categoriile de varsta 7-8, 9-10, 11-12, 13-14, 15-16 si 17-18 ani
– Competitiv-Feminin Nivel 4 pentru categoriile de varsta 7-8, 9-10, 11-12, 13-14, 15-16 si 17-18 ani
– Agrement | Open (cursa nepremiata deschisa insotitorilor & incepatorilor)
 
Asistenta medicala: CENTRUL DE DIALIZA  DIAVERUM CALARASI
ROMANIA
 
COSTACHESCU ARINA CAMELIA – MEDIC
ENE VIRGIL – ASISTENT MEDICAL
IVANCIU IULIANA – ASISTENT MEDICAL
MARIN EDITH IULIAN – ASISTENT MEDICAL
CHEPTINE CRISTINA – ASISTENT MEDICAL 
TUDORACHE CARMEN VIOLETA –  ASISTENT MEDICAL
MOLDOVEANU ELENA FLORENTINA – ASISTENT MEDICAL
 VOLUNTARI PRIMA BICICCLETA 2017
 1. NICOLAE MARIANA
 2. FRUNZEANU MARCEL
 3. TACHE GEORGE-FLORIAN
 4. IANCU ADINA
 5. ENACHE VIVIANA
 6. BOTEZATU GABRIELA-DELIA
 7. VISAN ADRIAN
 8. MATEI IONUT
 9. CURT COSTEL
 10. ILIE VIOREL
 11. STIUCA AURELIAN
 12. DEACU DANIEL
 13. DEACU VIOLETA DANIELA
 14. SARBU MARGARIT
 15. STOICA GEANINA
 16. MERISANU VICTORIA
 1. CHIREA MADALIN
 2. COJOCEA MIHAELA
 3. POGONET ALINA
 4. ANGHELESCU RADU-GEORGE
 5. ARSENE FLORIN
 6. ALEXANDRU MIRELA
 7. ANGHELESCU IOAN-BOGDAN
 8. ARSENE ROBERT
 9. DINU LAVINIA IULIANA
 10. VATASELU RAZVAN
 11. TABLA MARIAN
 12. GHIOCA SEBASTIAN
 13. NABARGEAC MIHAI
 14. NITA VALENTIN
 15. DUMITRASCU BIANCA IOANA
 16. MOISESCU CARLA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente

VIDEO. Ziua Poliției Române sărbătorită la Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Alături de cetățeni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a sărbătorit Ziua Poliţiei Române în municipiile Oltenița și Călărași.

Sărbătoarea a fost un bun prilej ca poliţiştii să fie alături de cetăţeni, aceștia familiarizându-se cu privire la specificul instituţiei, tehnica şi dotările folosite de oamenii legii în executarea misiunilor.
Au fost amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie, precum laboratorul criminalistic mobil, folosit pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor, laboratorul de siguranță rutieră, autospecialele, tehnica și uniformele din dotarea poliţiştilor de rutieră, ordine publică şi luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Totodată, a fost organizat un punct de informare cu privire la oferta educaţională a şcolilor de poliţie.

De asemenea, au fost prezenți polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor care au dezbătut cu cei prezenți legislația specifică domeniului lor de activitate, un polițist negociator care a discutat despre activitatea sa și modul de gestionare a situațiilor de criză, precum și un intructor auto din cadrul Biroului Pregătire Profesională care a explicat tinerilor poziția corectă la volan.

Advertisement
Continue Reading

Evenimente

Unirea sărbătorește ziua de 8 Martie în stil fastuos

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp


Comuna Unirea din județul Călărași a fost gazda unei petreceri de neuitat în onoarea Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul, organizat de primarul liberal Ciprian Andrei Olteanu, a adunat peste 200 de doamne și domnișoare din localitate pentru a celebra această zi specială.

Atmosfera a fost plină de bucurie și energie, iar participanții au avut parte de o seară fabuloasă, marcată de muzică, dans și râsete. Primarul Ciprian Andrei Olteanu a fost încântat de succesul evenimentului și a transmis un mesaj de mulțumire pe rețelele de socializare.

Ce seară fabuloasă am avut de 8 Martie în Unirea! Peste 200 de doamne și domnișoare s-au adunat pentru o petrecere memorabilă. Muzica, dansul, râsetele – totul a fost perfect! S-a simțit magia! Vă mulțumesc tuturor pentru energia și vibe-ul fantastic. Să repetăm?” – a scris primarul pe pagina sa de socializare.


Evenimentul a fost prilejul perfect pentru comunitatea din Unirea de a se reuni și de a celebra contribuția femeilor. Oamenii spun că ceastă seară va rămâne în amintirea tuturor celor prezenți, iar primarul și-a exprimat dorința de a organiza astfel de evenimente și în viitor.

Advertisement
Continue Reading

Evenimente

Cupa Mărțișor de Aur, la final. Gest emoționant făcut de echipa câștigătoare

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

În perioada 1-10 martie, municipiul Călărași a fost gazda unui eveniment deosebit în lumea fotbalului local, Cupa Mărțișor de Aur. 16 echipe din Călărași s-au întrecut pentru a câștiga titlul suprem și a ridica trofeul Mărțișorului de Aur.

Finala și festivitatea de premiere au avut loc pe 10 martie, pe terenul de minifotbal din incinta Hestia Hotel, unde suspansul și emoțiile au atins cote înalte. Primele patru echipe din clasament, Komora, Drunk Team, Saint Gobain și FC United, au fost răsplătite cu mingi, medalii, diplome de participare și excelență, dar și cu premii în bani.

Tudor Marian de la FC United a fost desemnat cel mai tehnic jucător, Cojocaru Andrei de la Saint Gobain s-a remarcat ca golgheter, iar MVP-ul turneului a fost Gheorghe Marius de la Komora. Performanța excelentă a lui Jecu Adrian de la Saint Gobain l-a consacrat drept cel mai bun portar al competiției.

Dar momentul care a adus lacrimi și emoții a fost când trofeul de debut și fair-play a fost înmânat către United Călărași, iar echipa Komora a decis să doneze premiul cel mare acestei echipe. Gestul lor nobil a fost apreciat și aplaudat de toți cei prezenți, subliniind spiritul de fair-play care caracterizează sportul.

Advertisement

În spatele acestei competiții reușite stau eforturile organizatorilor, AUR Călărași, cu deputatul Daniel Florea în frunte și Marian Dumitru care au susținut și promovat acest eveniment deosebit, consolidând comunitatea sportivă locală și promovând valorile esențiale ale sportului: fair-play și performanță.

Continue Reading

Cele mai vizualizate