in

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: ”La Călărași s-au obținut rezultate excelente anul trecut!”

Duminică, 12 ianuarie 2020, a avut loc la Călărași, în prezența președintelui PSD, domnul Marcel Ciolacu, Conferința Organizației Județene a PSD Călărași de desemnare a delegaților județeni la Congresul Național care va avea loc în februarie 2020.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: ”La Călărași s-au obținut rezultate excelente anul trecut!”

Duminică, 12 ianuarie 2020, a avut loc la Călărași, în prezența președintelui PSD, domnul Marcel Ciolacu, Conferința Organizației Județene a PSD Călărași de desemnare a delegaților județeni la Congresul Național care va avea loc în februarie 2020.https://calarasipress.ro/presedintele-psd-marcel-ciolacu-la-calarasi-s-au-obtinut-rezultate-excelente-anul-trecut/

Publicată de Călărași PRESS – www.calarasipress.ro pe Duminică, 12 ianuarie 2020

Conferința a avut pe ordinea de zi alte două subiecte interesante pentru membrii PSD prezenți astăzi în sală, dar și pentru reprezentanții mass-media locale: situația politică la nivelul PSD Călărași, o organizație care anul trecut a fost marcată de o serie de repere și încercări politice, dar a obținut și rezultate foarte bune la alegeri, și situația pregătirilor organizației pentru alegerile locale și generale din acest an.

Președintele PSD a ținut să felicite organizația călărășeană a PSD pentru rezultatele obținute într-un context politic dificil, într-un județ care a fost ”oferit” PNL-ului în cadrul negocierilor necesare construcției politice social-liberale a USL.
”Principiul primordial de la care am pornit construcția politică a organizației județene a fost unitatea. Suntem la nivel de conducere oameni cu experiență, uniți în jurul președintelui Iulian Iacomi, și împreună am reușit obținerea unor rezultate excelente, remarcate și de domnul președinte Marcel Ciolacu. Faptul că Iulian Iacomi este un primar care a câștigat mereu alegerile la care a candidat ne face să avem încredere că la alegerile locale de anul acesta vom identifica împreună nu numai cei mai potriviți candidați, ci câștigătorii din partea PSD.


Mai mult, faptul că suntem patru parlamentari la nivelul județului ne va oferi un plus în fața PNL la momentul alegerilor parlamentare, iar experiența noastră în acest sens va fi determinantă pentru ca PSD să câștige ambele alegeri din acest an”, a declarat senatorul Roxana Pațurcă, președintele executiv al PSD Călărași.
Președintele PSD a garantat astăzi la Călărași un lucru: nu vor mai avea loc negocieri cu PNL o bună perioadă de timp. Dimpotrivă, PSD va forma o opoziție puternică la actuala guvernare și va reuși prin muncă să revină la putere.
”Am simțit astăzi din partea președintelui PSD o mulțumire pentru munca pe care o depunem aici, la Călărași, o admirație chiar, dar am obținut și suportul moral atât de necesar în lupta politică locală împotriva PNL. Avem, la nivel de conducere, toată susținerea domnului președinte Marcel Ciolacu și la rândul nostru l-am asigurat de întregul nostru sprijin”, a concluzionat senatorul Roxana Pațurcă la finalul Conferinței Județene.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Marcel Ciolacu: ”Vă dau scris că Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodată” Citeşte întreaga ştire: Marcel Ciolacu: ”Vă dau scris că Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodată”

Vasile Iliuță va candidat independent la Primaria Călărași? Cine ar vrea la CJ?