Connect with us

Știri

Președintele PSD Călărași – Ciprian Pandea – despre condamnarea lui L. Dragnea

Published

on

Președintele Partidului Social Democrat Călărași și-a exprimat public părerea despre decizia luată ieri de ÎCCJ, prin care Liviu Dragnea- actual președinte al PSD a fost condamnat la închisoare cu executare.  Ciprian Pandea susține că decizia luată ieri de ÎCCJ nu va afecta și nu va influenţa în niciun fel actuala guvernare și nici punerea în aplicare a Programului de Guvernare.

#Decizia de azi a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție nu va influența în niciun fel #guvernarea și nici punerea în aplicare a #Programului de #Guvernare.
Până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată nu putem ignora motorul statului de drept: #prezumția de #nevinovăție. Iar prezumția de nevinovăție, principiul care are ca scop principal protejarea împotriva unori măsuri abuzive, trebuie să fie aplicată tuturor cetățenilor României, deci și președintelui #Partidului #Social #Democrat#Liviu #Dragnea.
Iar pentru a ne onora statutul de țară europeană care își respectă Constituția, care aplică #Directivele #Europene și #Standardele#Comisiei de la #Veneția, guvernul, miniștrii și Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covârșitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl #susțin pe președintele Liviu Dragnea la #conducerea #partidului și a #Camerei #Deputaților.
Nu putem lăsa ca o decizie luată sub presiunea străzii, a unei părți a presei, a reprezentanților statului paralel sau a adversarilor politici să afecteze bunul mers al României, să strice imaginea țării în fața partenerilor externi. #Coaliția #PSD-ALDE va duce, cu siguranta, până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole