in

Preşedintele PNL Călărași, Ciprian Pandea, mesaj pentru liberali: să nu uite că spiritul de echipă trebuie să fie esența acțiunilor noastre

Mâine, la Congresul pentru alegerea noului președinte, PNL Călărași va fi reprezentat de 98 de delegați, primarii liberali, președinții de organizații locale, consilieri județeni și locali, foști parlamentari, demnitari și alți membri. Mergem împreună ca o echipă responsabilă.

Vom alege pentru viitorul partidului și pentru o bună guvernare, în parteneriat cu Klaus Iohannis și susținem un președinte de partid care să dea un restart PNL, care să înțeleagă economia și care să apere interesele României, alături de Președintele în funcție.

Le mulțumesc colegilor mei din PNL Călărași care au arătat deja, prin votul majoritar dat moțiunii “România liberală” a premierului Florin Cîțu, că ne dorim același lucru pentru PNL: un președinte curajos care să continue reformele pentru români, dar și pentru partidul pe care îl va conduce.

Un singur lucru vreau să le cer fiecăruia dintre colegii mei liberali, ca președinte PNL Călărași: să nu uite că spiritul de echipă trebuie să fie esența acțiunilor noastre. Pentru că numai cu gândul la echipă, acțiunile noastre se pot vedea în rezultate pentru călărășeni, asa cum ne-am angajat în fața lor. Iar rezultate pentru călărășeni înseamnă un 2024 liberal!

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

IPJ Călărași – 30 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS, DIN SURSĂ EXTERNĂ

Avocatul Poporului deschide primul birou în Slobozia. CJ Călărași va fi gazda evenimentului