Connect with us

Breaking News

„Povestea fetelor și a schimbătorului de viteze” – confesiunea unei fete

Published

on

Despre mentalitatea noii generații de tineri, BMW-uri și relații

Ne mirăm pe zi ce trece de “tineretul” secolului XXI. Sunt liberi, le place distracția, muzica necenzurată, le plac mașinile și tot ce mai ține de modul în care se pot distra aceștia…

Din cauza libertinismului de care aceștia au parte, problemele nu întârzie să apară. Și culmea, apar la vârste fragede.

Iată că acum abordăm un subiect taboo, sau, poate, probabil, subiect ce nu se discută în fiecare zi.

O tânără și-a făcut curaj și a stat de vorbă cu noi, abordând unul dintre cele mai interesante subiecte, din punctul ei de vedere. Mașini, bani, prieteni, iubiți și trădări.

Iată ce se întâmplă când ai partea de prea multă libertate:

Am stat, am realizat şi am observat că avem un oraş mic. De ce spun asta? Prea multe scandaluri între tineri, iar cele mai multe se întâmplă între fetele care se ceartă pentru un băiat. Am stat de vorbă cu o fată. Prin oraș, între grupurile de prieteni, grupuri sociale, au început să circule fotografii cu o fată, ea fiind goală… fapt ce se datorează un fost iubit, spune ea.

“Dacă aţi ajuns că băieţi să vă lăsaţi păcăliți de acele specimene care umbla numai prin bmw-uri, urât aşa, ca mai apoi să urmeze şi pozele cu tine. Înţelesesem ceva de genul că şi alte 2-3 fete aveau “ură” pe această fată, iar el se gândea că dacă umbla cu ele va fi şmecher.” – concluzia uneia dintre fete. “Nu, doar arată lumii cât de penibil şi cât de cocotă masculină poate fi. Dar despre cele 2-3 fete nu pot să zic decât că sunt egale cu acele persoane îmbrăcate cu câteva bucăţi de material textile, frecventând periferia orașului…”

Am întrebat-o pe una dintre aceste tinere ce părere are despre tineretul din ziua de azi, iată răspunsul:

“Părerea mea este că sunt nişte fete de nota 0. Ok, am făcut poze în diferite ipostaze, dar asta nu înseamnă că dacă un băiat v-a trimite pozele voi să le daţi mai departe. Adică, acum să fim serioşi, puneţi-vă în locul meu, ca persoană, unele din voi, cel mai probabil ați simţit asta pe pielea voastră dar asta nu înseamnă că trebuie să dați mai departe. Înţelegeţi? Deci sunt de părere că unele fete de genul acesta ar trebui să se uite în curtea lor, nu a altora, ca până la urmă dacă nu aveţi ce face acasă şi nu vă place aspectul fizic pe care îl deţineţi, nu trebuie să vă băgați aiurea în relaţiile altora. Cel puţin, mie îmi pare rău că fetele de genul se bagă doar în scandaluri, adică, dacă ar sta şi ele în banca lor (sau în BMW-ul lor) şi nu ar mai asculta în gura lumii ca “ăla zice despre tine… că faci aia şi aia” poate atunci, s-ar pune problemă diferit, cine știe?! „– a consemnat una dintre fetele cu care am stat de vorbă referitor la tineretul din ziua de azi.

Iar despre titlu? Ce să spunem?! Stim bine… vitezele se schimbă doar cu o mână, nu cu două cum cred fetele că o fac, probabil din obișuință. Până data viitoare, aveți grijă mare de ce entități mai găsiți pe stăzile întunecate ale acestiu orașel minunat.

De aici trebuie să tragem multe concluzii. Să nu îți faci niciodată, dar niciodată poze indecente pe care să le trimiți prietenului, tu fiind minoră, iar el major. Să nu îți cumperi mașină ce are cutie de viteze manuală, vei avea parte doar de furnicuțe pe lângă mașină…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole