Connect with us

Breaking News

„Povestea fetelor și a schimbătorului de viteze” – confesiunea unei fete

Published

on

Despre mentalitatea noii generații de tineri, BMW-uri și relații

Ne mirăm pe zi ce trece de “tineretul” secolului XXI. Sunt liberi, le place distracția, muzica necenzurată, le plac mașinile și tot ce mai ține de modul în care se pot distra aceștia…

Din cauza libertinismului de care aceștia au parte, problemele nu întârzie să apară. Și culmea, apar la vârste fragede.

Iată că acum abordăm un subiect taboo, sau, poate, probabil, subiect ce nu se discută în fiecare zi.

O tânără și-a făcut curaj și a stat de vorbă cu noi, abordând unul dintre cele mai interesante subiecte, din punctul ei de vedere. Mașini, bani, prieteni, iubiți și trădări.

Iată ce se întâmplă când ai partea de prea multă libertate:

Am stat, am realizat şi am observat că avem un oraş mic. De ce spun asta? Prea multe scandaluri între tineri, iar cele mai multe se întâmplă între fetele care se ceartă pentru un băiat. Am stat de vorbă cu o fată. Prin oraș, între grupurile de prieteni, grupuri sociale, au început să circule fotografii cu o fată, ea fiind goală… fapt ce se datorează un fost iubit, spune ea.

“Dacă aţi ajuns că băieţi să vă lăsaţi păcăliți de acele specimene care umbla numai prin bmw-uri, urât aşa, ca mai apoi să urmeze şi pozele cu tine. Înţelesesem ceva de genul că şi alte 2-3 fete aveau “ură” pe această fată, iar el se gândea că dacă umbla cu ele va fi şmecher.” – concluzia uneia dintre fete. “Nu, doar arată lumii cât de penibil şi cât de cocotă masculină poate fi. Dar despre cele 2-3 fete nu pot să zic decât că sunt egale cu acele persoane îmbrăcate cu câteva bucăţi de material textile, frecventând periferia orașului…”

Am întrebat-o pe una dintre aceste tinere ce părere are despre tineretul din ziua de azi, iată răspunsul:

“Părerea mea este că sunt nişte fete de nota 0. Ok, am făcut poze în diferite ipostaze, dar asta nu înseamnă că dacă un băiat v-a trimite pozele voi să le daţi mai departe. Adică, acum să fim serioşi, puneţi-vă în locul meu, ca persoană, unele din voi, cel mai probabil ați simţit asta pe pielea voastră dar asta nu înseamnă că trebuie să dați mai departe. Înţelegeţi? Deci sunt de părere că unele fete de genul acesta ar trebui să se uite în curtea lor, nu a altora, ca până la urmă dacă nu aveţi ce face acasă şi nu vă place aspectul fizic pe care îl deţineţi, nu trebuie să vă băgați aiurea în relaţiile altora. Cel puţin, mie îmi pare rău că fetele de genul se bagă doar în scandaluri, adică, dacă ar sta şi ele în banca lor (sau în BMW-ul lor) şi nu ar mai asculta în gura lumii ca “ăla zice despre tine… că faci aia şi aia” poate atunci, s-ar pune problemă diferit, cine știe?! „– a consemnat una dintre fetele cu care am stat de vorbă referitor la tineretul din ziua de azi.

Iar despre titlu? Ce să spunem?! Stim bine… vitezele se schimbă doar cu o mână, nu cu două cum cred fetele că o fac, probabil din obișuință. Până data viitoare, aveți grijă mare de ce entități mai găsiți pe stăzile întunecate ale acestiu orașel minunat.

De aici trebuie să tragem multe concluzii. Să nu îți faci niciodată, dar niciodată poze indecente pe care să le trimiți prietenului, tu fiind minoră, iar el major. Să nu îți cumperi mașină ce are cutie de viteze manuală, vei avea parte doar de furnicuțe pe lângă mașină…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro