in

Poșta Veche a fost inaugurată oficial

Proiectul de restaurare a monumentului istoric Poșta Veche, în valoare de 2,52 milioane euro, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, a ajuns la final. A fost o muncă susținută, de 4 ani de zile, concretizată într-un obiectiv de referință care vine să completeze peisajul urbanistic local, zestrea culturală și turistică a municipiului nostru.

Primarul Municipiului Călărași, Marius Dulce: Centrul oferă un spaţiu inedit în care sunt prezentate informaţii privind istoria locurilor și oamenilor, oferă oportunităţi pentru dobândirea și dezvoltarea abilităţilor practice, participarea la activităţi în cele 5 ateliere. Este un proiect pe care și l-a dorit Primăria Călărași, a durat, dar merită, și de astăzi punem această “bijuterie” la dispoziţia călărășenilor, cu precădere a copiilor care-şi pot dezvolta abilităţile în cele 5 ateliere.

Și pe această cale aş dori să adresez mulţumiri tuturor celor care, în mai mică sau mai mare măsură au contribuit la realizarea şi implementarea proiectului şi au creat motivul întâlnirii noastre de astăzi.

Le urez succes în activitate membrilor Serviciului de patrimoniu local din cadrul Primăriei care vor asigura funcţionarea acestui nou obiectiv cultural.
Succes, inspiraţie şi putere de muncă personalului Direcţiei de Programe şi Dezvoltare Locală care trebuie să transpună în proiecte, în finanţări, o parte dintre intervenţiile de care municipiul nostru are nevoie pentru a oferi o viaţă mai bună locuitorilor săi!

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Vasile Iliuță prezintă ultimele evenimentele care s-au întâmplat în ultima săptămâna

Sediul Primăriei Fundeni va fi modernizat anul acesta