in

Portarul Alexandru Ionuț, venit din cadrul Academiei Dunărea Călărași, a semnat contractul pentru următorii trei ani cu AFC Dunărea Călărași

Cristian Zanfir, președintele echipei de fotbal AFC Dunărea Călărași a anunțat săptămâna aceasta că a reușit performanța de a ajunge la o înțelegere cu doi jucători care au semnat contractele pentru următoarea perioadă.

Mijlocaşul George Mădălin Tudoran a semnat contractul pentru următorii doi ani, adică – până la 30 iunie 2022. Sosit la Călăraşi în octombrie 2019, Tudoran (24 de ani împliniţi pe 13 ianuarie) a evoluat în acest sezon în 11 partide, reușind să cumuleze 626 de minute pe teren. În ciuda faptului că nu a reușit să bucure echipa cu nici un gol, acesta a oferit două assisturi.

Din viitorul sezon, Dunărea se va baza şi pe tânărul portar, Ionuţ Alexandru (18 ani, împliniţi pe 16 aprilie), promovat de la echipa de juniori Dunărea U17. “Suntem în discuții cu mai mulți jucători care vor să vină la echipa noastră. George este un profesionist iar Ionuț este copilul nostru crescut aici la noi la Călărași. Ionuț a semnat pe 3 ani, lui trebuie să-i dăm încredere și ne gândim să mai aducem jucători din cadrul Academiei noastre”, a declarat președintele AFC Dunărea 2005 Călăraşi, Cristian Zanfir.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD/ Roxana Pațurcă: “Liberalii au întors în timp România la nivelul din 2011”

Polițiștii au salvat viața unui bărbat care întenționa să se sinucidă. Apelul la 112 a a fost dat de soție