in

Popa Bogdan a trecut la PNL și candidează la Primăria Curcani. Iată ce spune despre foștii săi colegi din PSD

“Mișcările de trupe de pe scena politică locală generează valuri uriașe…” – scria editia.eu zilele trecute, arătând câteva exemple de schimbări în organizațiile politice din județ. Analizând situația politică din Călărași, vă arătăm și vouă un exemplu concret identificat de noi. Localitatea Curcani din județul Călărași este condusă în prezent de primarul Aurică Gazu, un fost liberal puternic, mai nou membru PSD venit odată cu președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță.

Cel mai dur adversar politic al fostului liberal este Popa  Bogdan, și el un fost consilier PSD, mai nou membru al PNL Curcani. Acesta, forțat de împrejurări, a schimbat tabăra politică, ajungând să ocupe funcția de președinte al organizației locale PNL Curcani. Așadar, la Curcani a avut loc o inversare a steagurilor politice. Notorietatea și poziția pe care se clasează îi dă toată încrederea pentru a se înscrie în cursa alectorală din acest an. De-a lungul timpului Bogdan a fost, este și va fi un adevărat adversar politic pentru primarul Gazu.

Acesta își dorește ca lumea să știe clar ce intenții are pentru localitaea în care încearcă să aducă o schimbare, iar aseară a făcut o postare pe Facebook prin care expune o perspectivă a situației prin care acesta trecete, cât și intențiile pe care le are  pentru următoarea perioadă:

“Alegerile locale se apropie și vâltoarea dorințelor de a câștiga și a manipula cetățenii determină pe unii oamenii politici, care dețin funcții de conducere, să ia decizii, de multe ori, trecând cu vederea umanitatea, moralitatea, etica și bunul simț.
​Pentru aceștia nu există electorat, nu există cetățeni, ci numai un interes personal.
​Până nu demult am facut parte dintr-un partid politic a cărui denumire îmi este rușine să o mai și pronunț – Partidul Social Democrat. Îndepărarea mea din PSD a avut un singur interes, acela de a crea un avantaj electoral pentrun actualul primar, Gazu Aurică.” – scrie Popa Bogdan despre alegerile locale din 2020, apoi continuă
“​Pentru conducerea PSD Călărași nu există demnitate ci numai slugărnicie piramidală, așa cum se întâmpla în anii 1716 – 1821, în epoca fanariotă în Tările Române, când, pentru a obține o funcție publică trebuia să ”pupi condorul Marelui Șef” și ”să plătești daruri”.​
​Ca să se perceapă mai bine ce atitudine promovează PSD Călărași, vă rog să vizionați un film de la o ședința de partid ținută la nivelul județului Călărași.” – concluzioneză fostul consilier PSD care a migrat în PNL Curcani

Alegerile locale se apropie și vâltoarea dorințelor de a câștiga și a manipula cetățenii determină pe unii oamenii politici, care dețin funcții de conducere, să ia decizii, de multe ori, trecând cu vederea umanitatea, moralitatea, etica și bunul simț.​Pentru aceștia nu există electorat, nu există cetățeni, ci numai un interes personal.​Până nu demult am facut parte dintr-un partid politic a cărui denumire îmi este rușine să o mai și pronunț – Partidul Social Democrat. Îndepărarea mea din PSD a avut un singur interes, acela de a crea un avantaj electoral pentrun actualul primar, Gazu Aurică.​Pentru conducerea PSD Călărași nu există demnitate ci numai slugărnicie piramidală, așa cum se întâmpla în anii 1716 – 1821, în epoca fanariotă în Tările Române, când, pentru a obține o funcție publică trebuia să ”pupi condorul Marelui Șef” și ”să plătești daruri”.​​Ca să se perceapă mai bine ce atitudine promovează PSD Călărași, vă rog să vizionați un film de la o ședința de partid ținută la nivelul județului Călărași. vezi video​În prezent, îmi continui activitatea de combatant al nedreptății din postura de cetățean al comunei și președinte al Filialei Partidul Național Liberal (PNL) Curcani și voi promova aceeași atitudine loială și transparentă față de cetățeni.​Prin experiența și puterea mea de negociere am reușit să aduc presa la sedințele Consiliului Local, să informez opinia publică de ceea ce se întâmplă în localitate și cum se cheltuiește banul public.​Voi continua prin intermediul aplicației de socializare Facebook, să vă țin la curent cu toate activitățile Consiliului local și ale primarului Gazu Aurică.​Viața mea politică abia acum începe alături de membrii PNL, doctrina mea electorală rămâne aceeași – alături de cetățeni și în sprijinul lor.​Am cunoscut în conducerea PNL oameni de încredere, am constatat că idealurile lor politice coincid cu ale mele, activitățile acestora sunt îndreptate către cetățeni și nu pentru interesul de grup de tip fanariot.

Gepostet von Popa Aurel Bogdan am Mittwoch, 3. Juni 2020


​În prezent, îmi continui activitatea de combatant al nedreptății din postura de cetățean al comunei și președinte al Filialei Partidul Național Liberal (PNL) Curcani și voi promova aceeași atitudine loială și transparentă față de cetățeni.
​Prin experiența și puterea mea de negociere am reușit să aduc presa la sedințele Consiliului Local, să informez opinia publică de ceea ce se întâmplă în localitate și cum se cheltuiește banul public.
​Voi continua prin intermediul aplicației de socializare Facebook, să vă țin la curent cu toate activitățile Consiliului local și ale primarului Gazu Aurică.
​Viața mea politică abia acum începe alături de membrii PNL, doctrina mea electorală rămâne aceeași – alături de cetățeni și în sprijinul lor.
Am cunoscut în conducerea PNL oameni de încredere, am constatat că idealurile lor politice coincid cu ale mele, activitățile acestora sunt îndreptate către cetățeni și nu pentru interesul de grup de tip fanariot.” – scrie Popa Bogdan pe Facebook

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Consiliul Județean reabilitează Casa Demetriad, monument istoric în care a funcționat Bibilioteca Județeană, secția copii

PSD/ Senator R. Pațurcă: “PNL prăbușește România”