in

Polițiștii călărășeni au aplicat peste 200 de sancțiuni, 6 permise auto au fost reținute

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale și au retras 6 permise de conducere în urma unei acțiuni desfășurate pe raza județului Călărași.

În ziua de 03 aprilie a.c., în intervalul orar 00:00-24:00, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, 29 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării vitezei legale.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, polițiștii au verificat 320 de vehicule, au aplicat 201 sancțiuni contravenționale și au retras 6 permise de conducere.

Activitățile s-au înscris în calendarul campaniei preventive „Speed Marathon”, desfășurată pe teritoriul tuturor statelor membre T.I.S.P.O.L. (Organizația Polițiilor Europene).   

Reamintim că în perioada 1 – 7 aprilie a.c., în toată țara  se desfăşoară acţiuni care vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Liga I/ Et.4 | Sâmbătă, 6 aprilie, ora 14.30 – Dunărea Călărași – FC Voluntari

Stația de pompare apă irigații de la Gălățui, km 388 a fost modernizată. Guvernul PSD continuă investițiile în agricultură