in

Polițiștii au salvat viața unui bărbat care întenționa să se sinucidă. Apelul la 112 a a fost dat de soție

TENTATIVĂ DE SINUCIDERE, OPRITĂ LA TIMP DE POLIȚIȘTI

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Călărași, care a încercat să se sinucidă pe teritoriul Germaniei, a fost salvat de polițiști.

La data de 02 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de către o femeie în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că soțul său care își desfășoară activitatea ca șofer de tir angajat al unei societăți din Germania, a dispărut.

S-au efectuat demersurile necesare cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, astfel încât cel în cauză să fie dat în atenția forțelor de ordine germane.

Totodată, s-a constituit o echipa de polițiști care au efectuat activități de documentare a posibilelor locații în care persoana s-ar putea afla.

În timpul desfășurării activităților, apelanta a revenit cu precizări, în sensul că a primit un mesaj de la soțul său, în care acesta îi comunică faptul că intenționează să se sinucidă, deoarece nu se poate adapta la condițiile de muncă.

Imediat, s-a luat legătura direct cu autoritățile germane și cu reprezentanții firmei angajatoare, fiind obținute rapid coordonatele GPS ale vehiculului folosit de bărbat, constatându-se că acesta a urmărit un traseu bine definit, fiind staționat de mai multe minute într-o zonă izolată.

Au fost alertate echipele de poliție germane competente teritorial, bărbatul fiind găsit în timp ce încerca să se sinucidă.

Persoana a fost internată într-o unitate spitalicească, fiind în afara oricărui pericol.

 

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Portarul Alexandru Ionuț, venit din cadrul Academiei Dunărea Călărași, a semnat contractul pentru următorii trei ani cu AFC Dunărea Călărași

Polițiștii rutieriști și inspectorii RAR au verificat 120 de vehicule, au sancționat 45 conducători și au reținut 8 certificate de înmatriculare