in

Poliția Rutieră a întocmit 2 dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași au întocmit două dosare penale pentru condus sub influența alcoolului, au reținut 7 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare, ieri, 31 iulie 2021, potrivit unui comunicat de presă.

Dosarele penale au fost întocmite pentru doi bărbați de 32, respectiv 46 de ani care conduceau autovehicule sub influența băuturilor alcoolice. Primul bărbat a fost depistat în municipiul Oltenița cu o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool în aerul expirat, iar cel de al doilea bărbat a fost depistat în comuna Borcea cu o alcoolemie de 1,23 mg/l, menționează IPJ Călărași.

Jandarmii și polițiștii locali au folosit echipamente video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile de tip TruCAM. Pe lângă acestea, au fost utilizate și aparatele etilotest și drugtest.

Forțele de ordine au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Avertizare de furtună în județul Călărași

PNL Călăraşi/ Ciprian Pandea a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu la şefia partidului