Connect with us

Administrație

PMC | M. Dulce: Știu că aceste zile sunt infernale pentru traficul din oraș

Published

on

Primarul Marius Dulce al municipiului Călărași și-a reluat verificările în ceea ce privește progresul mai multor proiecte  esențiale pentru dezvoltarea orașului. În ciuda necesității acestor lucrări pentru îmbunătățirea infrastructurii locale, cetățenii resimt inevitabil neplăcerile generate de restricțiile de trafic. Cu toate acestea, primarul Dulce recunoaște această situație și încearcă să găsească un echilibru între ambițiile de dezvoltare și inconveniențele temporare ale traficului.

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, primarul Dulce a împărtășit înțelegerea sa față de deranjul cauzat traficului în aceste zile aglomerate. “Îmi dau seama că aceste zile sunt infernale pentru traficul din oraș,” a afirmat el. “Vă asigur că verific zilnic progresul lucrărilor de pe Strada București. Mențin o comunicare continuă cu echipele de construcție. În timp ce unii își îndeplinesc responsabilitățile cu profesionalism, alții necesită o atenție mai sporită. Această inițiativă reprezintă o investiție care solicită competență, timp și răbdare, dacă dorim să realizăm îmbunătățiri durabile pentru Călărași.”

 

Advertisement

Administrație

Când vor avea loc tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor vegetației din municipiul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primăria Municipiului Călărași anunță că va efectua tratamente pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, a gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali din oraș. Tratamentele vor avea loc timp de două zile, între 15 și 17 aprilie, în intervalele orare 21:00 și 05:00, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin şi Lambda – Cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor, mai transmite primăria. 

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Lucrările pe strada București progresează în ritm alert. Ce spune primarul Dulce

Published

on

Primarul Marius Dulce anunță progresul lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București în zona Centrului Vechi din Călărași

Într-o postare pe rețelele de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a adus noi detalii privind progresului lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București.

Edilul a subliniat finalizarea unui alt segment important de drum și a promis revenirea la normalitate în trafic și condiții moderne de circulație în doar două săptămâni.

Continue Reading

Administrație

Primăria Municipiului Călărași a dat startul curățeniei în oraș. Marius Dulce premiază călărășenii care își fac curat în jurul blocurilor și caselor

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Marius Dulce premiază călărășenii care au grija de locurile din jurul blocurilor sau caselor. „Le voi strânge mâna și le voi oferi diploma de bun gospodar”, spune primarul municipiului Călărași. Primăria a dat startul lunii curățeniei în toate cartierele, dar și plantarea florilor din sera proprie. 

Marius Dulce susține că orașul trebuie să arate bine nu numai în centru. „Vreau ca parcurile și zonele verzi de relaxare să fie bine întreținute, iar plimbările în aer liber să placă ochilor noștri”. 

Într-o conferință de presă de ieri, primarul spunea că în mandatul actual a reușit să planteze 2400 de arbori și arbuști pentru reîntregirea zonelor verzi. Totodată, a modernizat 7 locuri de joacă și a înființat în total alte 8. 

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate