in ,

Perișoru: Copil de 4 ani, lovit mortal de un tren marfar

Accident feroviar cumplit între localitățile Tudor Vladimirescu și Perișoru din jud. Călărași! Un copil de doar câțiva ani, într-un moment de neatenție din partea mamei, a fost spulberat de trenul marfar de mare viteză care trecea prin fața casei.

În cursul zilei de duminică, 17 martie, orele 09:40, un minor în vârstă de 4 ani, a fost lovit de un tren marfar care circula pe Magistrala București – Constanța, la primele ore ale dimineții.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a petrecut la km 121+100m, între Tudor Vladimirescu și comuna Perișoru. Sursele judiciare spun că familia lovită de necaz locuia chiar lângă calea ferată, într-o casă ușor săracă. Se pare că a fost nevoie de doar un moment de neatenție pentru ca o tragedie să se întâmple.

Copilul a reușit să pătrundă pe primul fir de cale ferată, a fost izbit de trenul care circula pe cel de-al doilea fir, apoi a fost aruncat pe al treilea fir de circulație ferviară. Copilul de doar câțiva ani nu a avut nicio șansă de surpaviețuire.

Polițiștii criminaliști cercetează aspectele ce țin de modul în care s-a petrecut tragedia. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 25.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 75.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Acțiune de împădurire în localitatea Dragalina. S-au plantat peste 4.500 de puieți într-o singură zi

Anunţ public privind depunerea solicitării de emiterea acordului de mediu