in

Parcarea și zona de intrare a spitalului, asfaltate după 30 de ani de neglijență

30 de ani de neglijență din partea administrației județene au lăsat parcarea și zona de intrare a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” neasfaltate. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, alături de directorul S.C. Drumuri și Poduri S.A, Marian Enciu și managerul instituției spitalicești, Bogdan Mihai, au fost prezenți la fața locului sâmbătă, 6 noiembrie 2021, pentru a evalua stadiul în care se află lucrările.

“O administrație nu funcționează ca un magazin alimentar cu orar pe ușă. O administrație lucrează, zi de zi, pentru oameni și pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect început. Tot pentru oameni. Asfaltăm zona de intrare în Spitalul Județean Călărași  și căutăm soluțiile cele mai bune pentru un flux sanitar normal și civilizat. Astăzi (n.r. 6 noiembrie a.c.), sâmbătă”, notează Vasile Iliuță pe Facebook.

“Transformăm Spitalul Județean de Urgență  Dr. Pompei Samarian Călărași. Civilizăm totul în fiecare zi. Pe lângă investițiile constante în echipamente, resursă umană, gândim un sistem total care să aducă un plus de civilizație. Peste tot. Azi (n.r. 6 noiembrie a.c.), împreună cu președintele Vasile Iliuță și cu echipa de la Drumuri și Poduri Călărași, am evaluat stadiul în care se află modernizarea parcării interioare a spitalului, spațiu care de 30 de ani nu a fost pus niciodată în valoare”, a scris managerul SJU Călărași pe o rețea de socializare.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Conducerea PSD a votat în unanimitate să negocieze intrarea la guvernare cu PNL și UDMR

Instituțiile publice nu mai au voie să ceară copii după documente emise de alte entități ale statului. Legea a fost promulgată