Papanașii sunt o mâncare tipică din bucătăria românească, care se servesc de obicei făcuți din aluat de cartofi sau făină, umpluți cu brânză și presărați cu smântână și zahăr.
De obicei, sunt serviți calzi, ca desert, sau ca masă principală. Papanașii sunt un aliment popular și iubit în România și în alte părți din Europa de Est.
Unul dinte localurile care s-a remarcat prin preparatele de excepție este Texas Bar B Q din Călărași, situat pe strada Dobrogei din municipiul Călărași.
Pentru că s-au specializat și surprind permanent clienții cu diferite preparate aduse din toate colțurile mapamondului, unul dintre bucătari a ajuns să prezinte preparatul făcut în bucataria localului din Călărași, juraților de la emisiunea televizată “Chefi la Cuțite”.
——-
Celebrul “Papanaș” a ajuns astă seară la “Chefi la Cuțite”
Octavian face parte din echipa Texas, fiind unul dintre tinerii pasionați de latura gastronomica!
La fel ca toti ceilalti din bucatarie a urmat cursul de calificare “Bucatar”, zilnic învată tainele gătitului, se dezvoltă si creeaza delicioase preparate!”