Connect with us

Știri

Panică la Catex! O nouă amenințare cu bombă a pus pe jar poliția și serviciile

Published

on

O nouă amenințare cu bombă pune pe jar autoritățile din Călărași, după ce un bărbat a sunat în cursul acestei zile la numărul de urgențe anunțând că în zona Catex, respectiv a magazinului Altex, există o posibilă amenințare cu bombă.

Astăzi, 25 februarie, în jurul orelor 16:20, un apel la numărul de urgență 112 a anunțat existența unei posibile bombe în zona complexului Catex din municipiul Călărași. Potrivit informațiilor preliminare, bomba ar fi fost amplasată în magazinul Altex din zonă. Autoritățile au reacționat rapid la apel, iar mai multe echipaje de poliție și jandarmi s-au deplasat la fața locului. Din fericire, sesizarea apelantului nu se confirmă.

Totuși, forțele de ordine au evacuat zona și au verificat întregul perimetru, încercând să găsească orice urmă de dispozitiv care ar putea pune în pericol siguranța oamenilor din zonă.

Până în prezent, nu au fost găsite indicii care să susțină existența bombei și apelul la numărul de urgență nu a putut fi confirmat.

Poliția continuă să investigheze cazul și încearcă să identifice apelantul.

Amenințările cu bombă sunt considerate infracțiuni grave și au consecințe serioase asupra siguranței oamenilor și a proprietății.

Autoritățile dau curs acestor sesizări și întreprind acțiuni rapide și decisive pentru a menține  siguranța publică.

Este deja al doilea astfel de caz în care o persoană sună la numărul de urgențe anunțând o astfel de situație. Ultimul eveniment de acest gen din Călărași a avut loc în seara de 24 Decembrie 2022, la Târgul de Crăciun din Călărași.

Atunci, mulțimea de oameni a fost evacuată, apelantul fiind identificat și amendat cu 4.000 lei pentru apelul fals.

Știri

Accident rutier în Independența, un autoturism s-a răsturnat

Published

on

În noaptea de joi seara, spre miezul nopții, un alt eveniment rutier a avut loc în comuna Independența din județul Călărași. Un autoturism condus de un tânăr s-a răsturnat între comuna Independența și satul Potcoava. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Călărași.

Din fericire, doar o singură persoană a fost rănită ușor în acest accident de mașină. Echipajele de intervenție au acordat primul ajutor victimei și au evaluat starea de sănătate a acesteia. Victima, un tânăr, a fost preluată și transportarea la spital. Cauza accidentului este încă neclară, dar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Continue Reading

Știri

Autoturism în flăcări din cauza unei defecțiuni la motor

Published

on

În această seară, în jurul orelor 22:30, un autoturism a fost cuprins de flăcări în satul Stancea, comuna Spanțov. Martorii au observat un fum gros și o lumină roșie în zona respectivă, iar imediat au apelat serviciul de urgență.

La fața locului a fost solicitat sprijinul pompierilor militari din cadrul ISU Călărași, care au intervenit cu promptitudine cu mai multe autospeciale dotate cu apă și spumă pentru a lichida incendiul. Echipajele de intervenție au reușit să stingă focul în aproximativ 30 de minute, iar vehiculul a fost în mare parte distrus în partea din fața, zona motor.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident. Cauza incendiului este încă necunoscută și va fi investigată de autoritățile competente.

Misiunea este în dinamică la acest moment. În curs de actualizare!

foto: ilustrativ

Continue Reading

Știri

Accident rutier în Călărași, patru persoane implicate

Published

on

Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară în municipiul Călărași, în jurul orelor 22:00, la intersecția străzilor Progresul și Gheorghe Lazar. Două autoturisme s-au acroșat, din cauza nerespectării indicatoarelor rutiere care reglementează prioritatea de trecere în intersecția respectivă.


Potrivit datelor preliminare, patru persoane au fost implicate în accident, dintre care o femeie și un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor celor care au avut nevoie.


Autoritățile au intervenit rapid, iar circulația în zonă a fost îngreunată pentru o perioadă scurtă de timp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime grave în urma acestui accident.

Continue Reading

Cele mai accesate articole