Connect with us

Publicitate

(P) Medievalpizzacalarasi.ro – site-ul care vă aduce pizza tradițională și originală la domiciliu

Published

on

Dacă sunteți în căutarea unei pizza delicioase și autentice în Călărași, nu trebuie să căutați mai departe de medievalpizzacalarasi.ro.

Acest site vă oferă posibilitatea de a comanda online pizza preferată, cu ingrediente proaspete și de calitate, preparată după rețete tradiționale.

Puteți alege dintr-o varietate de sortimente, de la clasicele Margherita sau Capriciosa, până la cele mai originale și creative, cum ar fi Pizza Specialitatea Casei.

Medievalpizzacalarasi.ro vă oferă și alte avantaje: un număr de telefon la care puteți suna pentru orice întrebare sau sugestie, livrare la domiciliu rapidă și sigură, posibilitatea de a pune pin-ul pe hartă unde vreți să se facă livrarea și livrare gratuită pentru comenzile de minim 25 de lei in Calarasi. Nu ratați ocazia de a savura o pizza delicioasă

Publicitate

VIDEO. A fost deschis primul centru de slăbire și remodelare corporală din Călărași

Published

on

Primul centru de slăbire și remodelare corporală, dedicat femeilor, a fost deschis în municipiul Călărași, în data de 1 februarie 2023. “Body Up” se adresează persoanelor de sex feminin, care își doresc o schimbare fără prea mult efort, și se axează pe reeducarea alimentară a acestora. Detalii AICI

 

Continue Reading

Publicitate

Cum reușește o pizzerie din Călărași să-și țină aproape clienții

Published

on

În tot acest val de scumpiri la alimentele de bază și la mai toate produsele, Pizzeria Medieval din Călărași are în ofertă și produse cu prețuri mici și extrem de avantajoase pentru cei mai mulți dintre clienți. Fie că vorbim despre o pizza, un burger sau sandwich cu pui, toate aceste produse se află în fruntea clasamentului atunci când vorbim despre preferințele clienților care pășesc într-un local cu acest specific culinar.

Spre exemplu, în această perioadă Burger Medieval a fost unul dintre cele mai vândute produse pe care bucătarii localului le prepară. Sosul Truffle Mayo și cartofii wedges își spune cuvântul de fiecare dată.

Fiecare comandă este importantă pentru managerii acestui local, motiv pentru care, comenzile care atrag atenția primesc mici surprize 

Dincolo de aceste detalii, Pizzeria Medieval este recunoscută pentru tot ce definește mâncarea foarte bună, dar mai ales pentru atmosfera unică pe care au creat-o în local.

Restaurantele din Călărași sunt multe, la fel și experiențele din acestea. Unele mai frumoase, altele mai puțin. Diferența o va face întotdeauna, fără îndoială, calitatea produselor.  Noi îți prezentăm exact ce ai nevoie pentru a fi  surprins. Să trecem direct la subiect și să lăsăm cuptorul să ardă!

Medieval Pizza e singura pizzerie din Călărași care are 25 de sortimente de pizza, însă asta nu este totul! Pe lângă preparatele circulare, burgerii sunt o altă specialitate a bucătarului. Ce zici de asta?

Dacă ești  încă nehotărât, merită să le faci o vizită să vezi despre ce e vorba! Locația își merită merită poziția printre localurile cu cea mai bună pizza din Călărași.

Comenzile pot fi făcute fie prin telefon 0739 420 025

  • Medieval Pizza Călărași – Prelungirea București 257 din Călărași

Încearcă și convinge-te!

Continue Reading

Publicitate

Unde mâncăm cea mai bună pizza din Călărași

Published

on

Dacă te-ai întrebat vreodată unde găsești o pizza mai bună decât la ea acasă, în Italia, astăzi îți spunem imediat și unde am mâncat cea mai bună pizza din Călărași.

Este cineva care poate rezista mirosului unei pizza proaspăt scoasă din cuptor? Pe departe. În plus, te scoate din încurcătură de multe ori …când îți vin niște musafiri surpriză, când îi faci ziua copilului cu vreo alți 20 de puști sau când efectiv chiar nu ai timp să gătești ceva. Acum trebuie să recunoaștem că, dincolo de aspectul practic, ieșitul în oraș la o pizza este pretextul perfect pentru o seară de vineri, când pur și simplu vrei să stai cu prietenii să vă relaxați într-un local plăcut.

Unde mergem dacă vrem să găsim cea mai bună pizza din Călărași?

Restaurantele din Călărași sunt multe, la fel și experiențele din acestea. Unele mai frumoase, altele mai puțin. Diferența o va face întotdeauna, fără îndoială, calitatea produselor.  Noi îți prezentăm exact ce ai nevoie pentru a fi  surprins. Să trecem direct la subiect și să lăsăm blatul la copt.

Medieval Pizza e singura pizzerie din Călărași care are 25 de sortimente de pizza, o listă lungă de unde îți poți alege exact ceea ce ți se potrivește. Indiferent că vorbim despre o petrecere sau un film, pizza nu trebuie să lipsească.

Medieval Pizza (Prelungirea București 257) este un loc care nu se mulțumește să facă lucrurile în stil clasic, aici totul se reinventează, pentru experiențe unice. E despre pizza tradițională, într-un spațiu fresh, modern. Mediul relaxat îți oferă posibilitatea de socializare cu oameni extrem de diverși care aleg să se bucure de pizza chiar lângă cuptorul aprins cu lemnele care trosnesc lângă blaturile rumene. Îți imaginezi deja, nu? Livrarea produselor se realizează într-un timp perfect, însă comanda ajunge uneori puțin altfel. Pe lângă ceea ce comanzi, primești și mici surprize și atenții din partea personalului. Aici nu intrăm în detalii, trebuie să le descoperiți singuri!

Dacă ești  încă nehotărât, merită să le faci o vizită să vezi despre ce e vorba! Locația își merită merită poziția printre localurile cu cea mai bună pizza din Călărași.

Medieval nu este doar în Călărași, aceștia și-au câștigat renumele de locuri unde se mănâncă bine. Au mai multe locații, spre exemplu în Constanța și toate au o atmosferă relaxată. Pe lângă sortimentele variate de pizza, Medieval îți poate prepara chifle coapte pe vatră, ca în vremurile bune, când te bucurai de un sandwich făcut pe plita cuptorului din copilărie.

Burgerii sunt o altă specialitate a bucătarului. Spicy Flavor și Medieval burger sunt cele mai apreciate și vândute produse din detrimentul mâncării gătite rapid, însă trebuie să avem grijă, pentru că dă dependență! Poți vizita site-ul medievalpizzacalarasi.ro pentru a avea o imagine cât mai clară privind bunătățile pregătiti aici.

Noi îți recomandăm  Specialitatea Casei, făcută după o rețeta italiană, cu sos de roșii, mozzarella, bacon, ciuperci, parmezan, gorgonzola, câteva roșii cherry fresh, miez de nucă, puțină rucola și o margine extraordinară de cașcaval pe care alții încă nu au reușit să o pună pe blat. De precizat că marginea de cascaval poate fi adaugată pe orice sortiment de pizza, contracost, dacă precizezi în comandă.

  • Medieval Pizza Călărași
  • Prelungirea București 257 din Călărași
  • Comenzi la telefon 0739 420 025
Continue Reading

Cele mai accesate articole