in

O taxă ce speria pe toată lumea va fi eliminată

Decizie SURPRIZĂ luată astăzi: Ne luăm ADIO de la o controversată TAXĂ! O informație destul de interesantă circulă de câteva zile în mediul online și pe site-urile de presă naționale. Se speculează faptul că TAXA DE ROAMING va fi eliminată! Eliminarea tarifelor de Roaming, acum programată pentru 15 iunie 2017, va permite consumatorilor să sune, să trimită SMS-uri şi să folosească datele mobile în toate ţările membre UE la acelaşi cost ca în ţara de origine. Parlamentul European a înlăturat ultimul obstacol în calea abolirii definitive a tarifelor de roaming, după votul de joi din plen, potrivit portalului de ştiri oficial al Parlamentului European – informează StiriPeSurse.ro și metropotam.ro

Incepand cu data de 15 iunie 2017, utilizatorii finali din Romania (cu abonamente sau cartele) vor putea folosi minutele/SMS-urile/MB(GB), disponibile la nivel national in afara propriei retele, inclusiv in roaming in interiorul UE, fara alte costuri suplimentare. In cazul utilizatorilor finali de cartele si a celor care beneficiaza de planuri tarifare nelimitate, furnizorii vor putea aplica anumite limite rezonabile in ceea ce priveste serviciile de date consumate in roaming in interiorul UE. Principiile pentru stabilirea acestor limite rezonabile au fost agreate la nivel european, dar ANCOM are mai multe responsabilitati in ceea ce priveste modul concret in care acestea vor fi aplicate si monitorizate”-  a declarat Catalin Marinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare si Administrare in Comunicatii.

Ultima etapa intermediara reglementata de Comisia Europeana inainte de eliminarea completa a tarifelor de roaming in interiorul Uniunii Europene, a demarat pe 30 aprilie 2016.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Simona Halep pierde incredibil finala Roland Garros

UNIREA| Florian Belu a câștigat detașat alegerile parțiale