Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Connect with us

La zi

O companie românească a creat mâncarea gătită la pungă. Restaurantele primesc produsele gata preparate

Published

on

După o investiție de peste 300.000 de euro și un proces de cercetare de mai bine de 7 ani, un antreprenor român a avut ingenioasa idee de a livra mâncare gătită restaurantelor în pungi sigilate ermetic.

Mâncarea preparată și livrată în pungi etanșe are o durată de valabilitate de 21 de zile, fără a fi necesară utilizarea de conservanți. Produsele sunt obținute printr-un proces de preparare 100% sănătos, folosind tehnologii avansate, acesta fiind secretul care a condus, după o cercetare îndelungată, la acest termen de valabilitate.

Pe termen lung, această soluție se va dovedi cea mai sănătoasă și economică opțiune pentru mâncare gătită, atât la nivel macro, cât și la nivel micro. Datorită caracterului unic al acestei soluții pe piață, a sursei extinse de ingrediente din fermele proprii și a volumului mare de producție, prețurile produselor sunt reduse cu 60% față de cele din piață.

„Am cercetat foarte mult până am reușit să ieșim cu aceste produse în piața românească. Ele sunt perfecte pentru orice restaurant, pentru că respectă atât calitatea și procesul de pasteurizare, cât și cantitățile optime pentru o porție. Am reușit să facem în așa fel încât fiecare legumă din porția de ciorbă să fie în cantitatea potrivită, aceeași cantitate pentru fiecare portițe” a declarat Valentin Șoneriu, Director General Carmolimp, potrivit retail.ro.

Advertisement

Gama de produse gata preparate, proaspete cuprinde 10 sortimente de ciorbă și peste 40 de sortimente de mâncare gătită, având ca obiectiv să aducă o revoluție în piața HoReCa din România. Proprietarii de restaurante vor economisi astfel timp și resurse, inclusiv resurse umane, reușind să mențină o calitate constantă a mâncărurilor.

“Soluțiile noastre se pretează nu doar pe restaurante. Merg foarte bine pe autoservire, pe operațiuni all inclusive, pe consumuri colective mari – fabrici și șantiere, etc. Pe lângă faptul că se economisește enorm din costurile cu personalul – nu mai ai nevoie de personal specializat în bucatarie, se elimină costuri energetice importante – nu mai pornești cuptoare în aceeași cadență, nu mai e nevoie de spații de depozitare la fel de mari. Încălzirea se face direct în pungă și scade astfel cantitatea de gunoi din locații”, a adăugat Șoneriu, conform aceleași surse.