in

Noul primar al Orașului Budești, Ilie Mihai, despre prioritățile în administrația locală

Dat afară din PNL, undeva în prima parte a anului, Mihai Ilie (primul din stânga) este noul primar al orașului Budești. După 3 încercări eșuate (2008, 2012 și 2016), Ilie a obținut mandatul sub sigla Partidul Puterii Umaniste, la alegerile locale recente, TOTAL 1007 voturi.

Pe locul 2 s-a situat Sinel Nae, candidatul PSD care a strâns 869 de voturi. Pe 3 s-a clasat Valentin Răducu *PRO România), “farmacistul” fiind votat de 652 de budeșteni.Surprinzator, “starul” Alianței PNL+USR Budești, Iulian State a obținut doar 525 de voturi. În fine, clasamentul s-a închis cu candidatul PMP, Gheorghe Dona, 58 de voturi câștigate. Actualul Consiliu Local este la fel de fărămițat ca cel vechi. Ilie Mihai va avea mult de muncă pentru a convinge pe consilieri să abandoneze lupta politică și să caute dezvoltarea localității. Partidele sunt reprezentate astfel:

PSD și PPU-sl are fiecare câte 4 mandate, PRO România, 3, Alianța PNL+USR, 2 iar PMP, 1 Ilie Mihai s-a prezentat încă de la început cetățenilor drept un aprig critic al cheltuirii nejustificate a banului public. Ilie nu a văzut vreu progres făcut de clasa politică ce a condus Primaria Budești atâția ani. Proiectele au început și a stagnat, orașul are bugetu mai mic ca multe comune din județ, sărăcia este ca la ea acasă arată noul primar. Astea se vor schimba dacă consilierii vor face echipă pentru a dezvolta localitatatea și de a îndepe sau continua proiecte importante ale acesteia. Trebuie terminată în primul rând canalizarea. Urmează rețeaua de apă. Nu mai putem aștepta ca oamenilor să le intre apa în curți sau în case într-un oraș cum este Budești”…a spus Ilie Mihai, care a continuat: La fel inportant este repararea drumurilor de legătură dintre localități a spus acesta arâtând spre Buciumeni, o localitate uitată de mult. Gazele sunt o necesitate. Voi avea mult de muncă ca primar și vreau să mă asigur că toți consilierii își vor respecta jurământul dat pentru dezvoltarea localităților și asigurarea prosperității și bunăstării locuitorilor. Deocamdată, așteptăm o rectificare bugetară. Important pentru cetățeni este ca să asigurăm în acest an deszăpezirea. Ca primar mă interesează foarte mult sănătatea cetățenilor a declarat Ilie Mihai. Nu vreau ca pandemia de COVID să se extindă și să ne afecteze populația și așa în suferință.

Budești și localitățile aparținătoare sunt compuse în principal din oameni săraci, nevoiași, amărâți. Mulți se trudesc să asigure existența familiilor făcând naveta. Mă gândesc la crearea de oportunități pentru investitori, la reducerea fiscalității pentru cei ce creează locuri de muncă. Este parte din platforma program a partidului umanist datorită căruia am obținut încrederea la vot a cetățenilor. Privind rata colectării taxelor și impozitelor este extrem de mică. Nu știu ce au făcut până acum cei ce au condus primăria. Important este ceea ce vom face pentru a repara greșelile și a dezvolta localitatea. Contez pe echipa mea și pe salariații din primărie” – a spus primarul Ilie Mihai.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

COMUNICAT DE PRESA SUSPENDAREA ACTIVITĂȚII MEDICILOR VETERINARI DE LIBERĂ PRACTICĂ CONCESIONARI DIN CĂLĂRAȘI

Incendiu la un apartament pe strada Panduri. O persoană s-a intoxicat cu fum