Connect with us

Știri

Nou în Călărași – STIL ONE – Salon de coafură și cosmetică

Published

on

Reprezentantele sexului frumos, cărora le place să se răsfețe în saloanele de înfrumusețare și sunt pasionate de fashion, dar și bărbații care înțeleg importanța îngrijirii profesionale, țin la look-ul lor și la felul în care se îmbracă, au acum o locație în municipiul Călărași care vine în întâmpinarea lor cu o gamă largă de servicii. Este vorba despre „STIL ONE” – SALON DE COAFURĂ ȘI COSMETICĂ” cel mai nou salon de înfrumusețare din oraș. 

Salonul a fost inaugurat astăzi, 9 iunie într-o atmosferă degajată, relaxantă și veselă, administratorii afacerii sunt tineri cu viziune și dorință de implciare.

Odată ce veți păși în interior veți rămâne surprinși, în mod plăcut cu siguranță, atât de profesionalismul și amabilitatea echipei, cât și de decorul deosebit și stilul abordat, care îmbină, într-un mod foarte interesant, clasicul cu modernul.

SERVICII OFERITE DE STIL ONE:

  • Make-up
  • Solar
  • Gene false
  • Manichiură
  • Pedichiură
  • Unghii cu gel

Specialiștii STIL ONE va vor da cele mai bune stafuri pentru o coafură și o tunsoare perfectă, care vă vor pune în valoare. În plus, veți primi cele mai bune recomandări cu privire la îngrijirile noului look.

Salonul STIL ONE funcţionează într-un spaţiu elegant amenajat pe strada București nr. 155 din Călărași, iar programările pot fi făcute la numărul de telefon 0342 198 619.

CONTACT

  • REZERVĂRI: 0772 979 144; 0342 198 619 
  • stilonesalon@yahoo.com
  • Fb: facebook.com/stilonesalon

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole