in ,

Norica Nicolai a preluat conducerea ALDE Călăraşi

Noul președinte interimar al ALDE Călărași este europarlamentarul Norica Nicolai. Joi, 9 mai a.c., în cadrul unei conferințe de presă s-a anunțat marea schimbare. Funcția de președinte interimar a fost deținută, până de curând de către Laurențiu State, ce deținea și funția de consilier județean. Noul președinte al organizației politice va rămâne ca interimar până după perioada alegerilor ce se desfășoară în această perioadă, respectiv europarlamentarele. Ulterior se va proceda la reorganizarea filialei din Călărași.

„Partidul a luat această decizie pentru întărirea capacităţii organizatorice în aceste alegeri. S-au făcut nişte analize, nişte evaluări la nivel de partid. Nu este Călăraşiul singurul în care s-a întâmplat acest lucru. Am decis! Chiar dacă tradiţional nu se întâmplă astfel de lucruri din punct de vedere organizatoric, să dinamizăm campania prin prezenţa mea aici. Azi avem doar o şedinţă organizatorică, o şedinţă în care schimbăm puţin responsabilităţile, pentru că am evaluat modul de comportament al colegilor noştri şi modul în care au făcut până acum campanie în anumine zone, apoi declanşăm o strategie de campanie”– a declarat europarlamentarul Norica Nicolai la începutul conferinței de presă

SONDAJELE PARTIDULUI NU ARATĂ BINE! NU EXISTĂ REPROȘURI PENTRU FOSTUL PREȘEDINTE LAURENȚIU STATE

Eurodeputatul Norica Nicolai a fost întrebată de către jurnaliști dacă ar avea ceva de reproșat fostul om care s-a aflat la conducerea organizației județene, Laurenți State.

Răspunsul nu a întârziat să apară. Tranșantă ca de obicei, europarlamentarul a declarat că nu are nimic de reproșat cei ce a condus până la acest moment organizația politică.

Procentele erau pozitive în raport cu rezultatele anterioare, dar pretenţiile noastre în acest moment sunt mult mai mari. De aceea s-a decis să vin eu. Nu este un lucru uşor de realizat nici pentru mine, pentru că fac campanie în toată ţara, sunt şi preşedintele Consiliului Naţional, dar am ales să vin aici şi să încercăm să maximizăm rezultatul electoral. Domnul State va fi alături, va colabora cu mine şi cu toată echipa pe care sper să o reunesc, pentru că ştiţi foarte bine prin ce am trecut noi la Călăraşi. Nu se pune problema ca domnul State să părăsească Organizaţia. Trebuie să îi apropii pe toţi, inclusiv pe cei care s-au distanţat de partid, care au considerat că este mai bine să îl părăsească. Am avut probleme cu fuziunea cu Partidul Conservator”, a afirmat Norica Nicolai.

ALDE. FĂRĂ ORGANIZAȚII ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Norica Nicolai a mai declarat un lucru care era destul de vizibil. A recunoscut că ALDE Călărași nu are filiale în localitățile din județul Călărași. Problema va fi remediată după alegerile din 26 mai.

 „În momentul de faţă, ALDE are organizaţii validate doar în 22 de localităţi, 38 în total. Este foarte greu să faci campanie în momentul în care tu nu ai nuclee de bază în anumite zone. Nu pot da un pronostic la nivel de ţară şi nici la nivel de Călăraşi. Este greu în momentul de faţă, dar eu cred că vom avea cinci europarlamentari”, a declarat Norica Nicolai.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Poli Iași a câștigat partida cu Dunărea Călărași din etapa cu numărul 9 a play-out-ului, scor 4-0

Școala Roseți: “9 mai triplă sărbătoare, triplă bucurie”