in

Noi tratamente de deratizare în vederea eliminării populaţiei de rozătoare de pe domeniul public

Primăria Municipiului Călăraşi vă aduce la cunoştinţă că în perioada 16 – 18 septembrie 2021, va executa tratamente de deratizare în vederea eliminării populaţiei de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 8:00 – 12:00 şi 13:00 – 17:00.
Tratamentele se vor aplica doar atunci când condiţiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar putând fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior).
 Substanţele active ale produselor utilizate sunt difenacoum, bromadiolone şi brodifacoum, acestea fiind avizate de Ministerul Sănătăţii prin Comisia Naţională pentru Produse Biocide.
𝐑𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚̆𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐭̧𝐢𝐞:
Evitaţi să circulaţi în preajma locaţiei unde se face tratament în perioada de timp şi în intervalele orare mai sus menţionate.
𝐌𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐨𝐫:
În caz de ingerare, antidotul este vitamina K şi K1. Medicamentul trebuie administrat intravenos numai dacă apar alternări ale activităţii protrombinice şi nu preventiv.
În caz de contact cu pielea spălaţi imediat zona afectată cu multă apă şi săpun.
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu ENGIE ROMANIA S.A.

Deputatul Coarnă Dumitru, despre iniţiativa PSD de a demara negocieri pentru susţinerea în Parlament a unui proiect de lege privind plafonarea preţurilor la energie şi gaze pentru o perioadă de un an