Știrile importante din județul tău

Știrile importante din județul tău

in

Noaptea Muzeelor, 12 iunie, la Muzeul Municipal și Poșta Veche

Noaptea Muzeelor 2021 se va desfășura în acest an în data de 12 iunie 2021. Evenimentul va debuta la Muzeul Municipal la ora 18:00 și se va încheia la Centrul Cultural Poșta Veche la ora 23:00.

În intervalul 18:00 – 21:00, la Muzeul Municipal, participanții la acest eveniment vor putea vizita expoziția realizată de Muzeul Național Cotroceni „Casa Regală a României, păstrătoare și promotoare a tradițiilor românești” și vor putea vedea obiecte noi care au fost integrate în expoziția de bază.

De la ora 20:00, Ovidiu Tănase, un călărășean student la medicină care este pasionat de folclor, în special de instrumente de suflat tradiționale – fluier, caval, cimpoi, ne va împărtăși din cunoștințele lui.

Programul evenimentului continuă între orele 21:00 și 23:00, cu vizitarea Centrului Cultural Poșta Veche, o clădire de patrimoniu a cărui poveste își împletește istoria cu povestea Primăriei Vechi. Chiar dacă Poșta Veche a fost construită cu destinația de casă de locuit închirierea ei către Oficiul de poștă în anul 1913 a făcut ca activitățile desfășurate în ea să o înscrie în rândul clădirilor publice. Amândouă sunt în amintirile și fotografiile multor generații de perechi călărășene care au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă și amândouă au devenit în ultima perioadă de timp locuri pentru petrecerea timpului liber în mod plăcut și creativ.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anunț privind obținerea Avizului de Gospodărire a Apelor

Toate vehiculele abandonate sau fără proprietar din Călărași vor fi ridicate de autorități

Back to Top
Close

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro