in

Nicușor Cionoiu: PSD scade TVA-ul pentru lemnele de foc de la 19% la 5%

Publicat la data de  11 nov. 2021

Senatorul PSD de Suceava George Șoldan, care a inițiat în vara acestui an o propunere legislativă pentru reducerea TVA-ului de la 19% la 5% pentru lemne de foc a fost adoptată, marți, fiind votată în unanimitate.

„Avem o criză energetică în curs – prețurile la gaze și curent electric au crescut exponențial. Prețul la lemne de foc s-a dublat de la an la an. Acest lucru a lovit fix în familiile cele mai vulnerabile. M-am asigurat că prin acest demers legislativ va scădea prețul la lemnul de foc și se vor reduce cheltuielile cu utilitățile în gospodării şi vom proteja populaţia care cumpără lemn de foc, de tendinţele speculative, prin preţul mare la care se comercializează în prezent”, a spus deputatul social-democrat.

Senatorul de Călărași Nicușor Cionoiu: PSD scade TVA-ul pentru lemnele de foc de la 19% la 5% și ajută milioane de români să nu stea o iarnă întreagă în frig!
Inițiativa PSD votată în Camera Deputaților susține în primul rând persoanele vulnerabile din zonele rurale, unde sunt peste 2,7 milioane de locuințe ce folosesc sobe cu lemne!
Soluția PSD vine în sprijinul celor condamnați să suporte iarna în frig, fiindcă prețul lemnului de foc aproape s-a dublat în acest an!
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD/ Nicușor Cionoiu: Majorarea alocațiilor, a salariului minim și a punctului de pensie este obligatorie pentru viitorul guvern

CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU FURT CALIFICAT, FAVORIZAREA FĂPTUITORULUI ȘI CONDUCEREA UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE