Connect with us

Politică

Nelu Mușat și-a anunțat candidatura la Primăria Comunei Cuza Vodă! Cum își propune candidatul PSD să rezolve problemele localnicilor

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Joi, 28 martie, în cadrul unei conferințe de presă, Organizația Județeană PSD, reprezentată de președintele Vasile Iliuță, și-a prezentat candidații la mai multe primării de pe raza județului Călărași, în vederea alegerilor locale de pe 9 iunie 2024. Printre aceștia se află și Nelu Mușat, care va reprezenta PSD în cadrul cursei electorale pentru conducerea Primăriei Comunei Cuza Vodă.

Deși, conform lui Vasile Iliuță, Cuza Vodă are „un specific rar”, iar administrarea ei vine la pachet cu multiple provocări, Nelu Mușat își asumă întreg setul de responsabilități și, de asemenea, este conștient că intră în competiție directă cu un primar fermier, care își are rădăcinile în comuna Cuza Vodă.

Însă, cu toate acestea, președintele PSD are mare încredere în potențialul candidatului: „Am adus un om pe măsură să candideze cu actualul primar în funcție”.

Mai departe, Nelu Mușat a ținut să se arate recunoscător față de Vasile Iliuță și față de echipa PSD Călărași pentru că l-au ales să reprezinte partidul în cadrul alegerilor locale la nivelul comunei Cuza Vodă și pentru că a fost îndrumat constant în îndeplinirea acestui țel.

Advertisement

„Sunt absolvent al Liceului Mihai Eminescu, din Călărași, în continuare am absolvit Universitatea Tomis, din Constanța, Finanțe Bănci. Vreau să mulțumesc, pe această cale, domnului președinte și echipei PSD pentru încrederea acordată și pentru modul în care mi-a propus și mi-a gestionat pașii în a merge mai departe. Consider că este normal să fiu alături de un președinte care tot timpul a arătat că are idealuri și vise mărețe și chiar le-a dus la bun sfârșit pe toate”, a spus candidatul.

În cadrul discursului său, acesta a ținut să aducă în prim-plan și obiectivele pe care le va pune în aplicare dacă va fi ales primarul localității Cuza Vodă: „Ca și nemulțumiri ale comunei, vreau să vă aduc la cunoștință că o să pun preț pe infrastructură, drumuri, care sunt într-o stare jalnică, alimentarea cu gaze, care e necesară la Cuza Vodă, canalizare, apă și alte lucruri, câini vagabonzi, multe lucruri care sunt în urmă cu ele”.

Acesta își propune să realizeze aceste planuri cu ajutorul celor din PSD, care este un partid foarte puternic și care are în frunte un lider vizionar: „Mai mult decât atât, având în spate o administrație social democrată, consider că avem mai multe oportunități de a continua visele domnului președinte Vasile Iliuță și de a face lucruri mărețe la Cuza Vodă”.

Politică

VIDEO. Vasile Iliuță îl susține pe Marian Pavel (PSD) pentru Primăria Budești

Published

on

Marian Pavel lansează candidatura pentru Primăria Budești într-un eveniment de amploare alături de Vasile Iliuță.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, sprijină cu entuziasm candidatura lui Marian Pavel pentru conducerea orașului Budești  Într-un eveniment plin de entuziasm și susținere, Marian Pavel și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al Budesti. Lansarea sa a fost marcată de prezența lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, care a exprimat sprijinul ferm al organizației pe care o conduce pentru aspirațiile și proiectele. 

Continue Reading

Politică

VIDEO. Daniel Florea (AUR) despre corupția din județul Călărași “Trebuie să scăpăm de această situație”

Published

on

Continue Reading

Politică

Alegeri locale 2024: PSD Călărași crede că nu are contracandidați puternici

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Conferința de presă organizată la sediul PSD Călărași joi, 18 martie, a fost un prilej de analiză asupra peisajului politic local, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță și administratorul public al CJ Călărași, Bogdan Mihai, au adus în discuție atât strategia partidului pentru alegeri, cât și perspectivele competiției electorale.

Bogdan Mihai a subliniat că PSD Călărași nu consideră că are adversari serioși în cursa electorală. „În ceea ce privește competiția electorală care urmează, realitatea este că nu avem adversari. Adversarii noștri sunt cam triști. Unii și-au părăsit funcțiile și mă refer aici la fostul prefect. Oricine vine pe acest post va face treabă mult mai bună ca el. A fost incompetent total. În rest, toate organizațiile pe care le avem sunt cu arma la picior și mai câștigăm cel puțin zece primării, a declarat vicepreședintele PSD Călărași – Bogdan Mihai.

La rândul său, Vasile Iliuță a fost pus în fața întrebărilor legate de contracandidații la Consiliul Județean Călărași. Acesta a atras atenția asupra prezenței unor candidați proveniți din București, pe care i-a caracterizat drept străini pentru realitățile locale. Potrivit lui Iliuță, aceștia nu aspiră la câștigarea alegerilor locale din 9 iunie, ci urmăresc să-și asigure poziții privilegiate pentru viitoarele alegeri parlamentare.

În acest context, el a subliniat că numărul crescut al contracandidaților la funcția de primar, precum și la alte funcții locale, sporește șansele primarului în exercițiu, Marius Dulce. Potrivit lui Iliuță, voturile nemulțumiților se vor împărți între acești contracandidați, consolidând poziția lui Dulce pentru un nou mandat la Primăria Călărași.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate