in

Nedelcu Theodor Aniel Pațurcă a mai câștigat un mandat de primar al comunei Borcea

Încep prin a mulțumi tuturor locuitorilor comunei noastre care au mers la vot, indiferent de opțiunea pe care au ales-o. Democrația, dragi borceni, este modalitatea prin care putem mereu să ne impunem voința noastră și putem alege cine ne sunt reprezentanții, fie că votăm la alegerile locale, fie că votăm la alegerile parlamentare sau prezidențiale.

Participând la vot, nu facem altceva decât să ne arătăm spiritul civic și dragostea pentru comuna noastră, iar pentru aceasta meritați cu toții să fiți felicitați!

Totodată, mulțumesc din suflet celor care mi-au acordat încrederea lor pentru un nou mandat, unul în care putem, ca de fiecare dată, continua și finaliza proiectele începute în mandatul precedent, dar vom și începe noi proiecte frumoase pentru comuna noastră. Îmi țin mereu promisiunile și voi face și de această dată tot ce îmi stă în putință pentru a duce Borcea și mai aproape de comuna pe care ne-o dorim cu toții – așa să îmi ajute Dumnezeu!

Mulțumesc în mod special echipei mele de campanie, voluntarilor care m-au însoțit și mi-au fost alături și de această dată, cetățenilor care m-au motivat și care mi-au dat puterea de a câștiga încă o bătălie electorală.

Nu în ultimul rând, mulțumesc din suflet soției mele, Roxana, cea care îmi este alături și când sunt fericit, așa cum sunt în această zi, dar și când trecem împreună prin încercări, politice sau de viață. Suntem și vom fi mereu unul lângă altul și cred că acest adevăr a închis deja gura tuturor celor care în această campanie au ales să arunce cu noroi în familia mea.

Continui la primărie pentru voi toți, pentru Borcea și pentru viitorul copiilor noștri!

Vă mulțumesc tuturor și vă iubesc!

Al vostru,

Primar Aniel Theodor Nedelcu-Pațurcă

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Ciprian Olteanu, noul primar al comunei Unirea. Iată ce spun cetățenii despre Belu

Aurel Vasile câștigă Primăria Jegălia cu 83% din voturi