in

Motociclistul Dragomir Valentin și-a pierdut viața în urma unui accident teribil pe str. Bucureşti

Un tânăr motociclist și-a pierdut viața, ieri, 12 iulie, în urma unui accident rutier pe strada București, în zona PREFAB S.A. Accidentul rutier a avut urmări grave. Dragomir Valentin, un pompier disponibilizat în urmă cu ceva timp, pasionat de motociclete și-a pierdut viața în cursul serii de ieri, în jurul orelor 20.00.

Din motive încă necunoscute, motocicleta pe care acesta o conducea a părăsit  partea carosabilă și s-a izbit foarte puternic de un gard de beton prefabricat amplasat pe partea dreaptă pe sensul de mers Modelu – Călărași. În cel mai scurt timp, la fața locului au venit echipaje ce aparțin Serviciului de Ambulanță Județean Călărași și echipaje de poliție. Lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale au desfășurat cercetări la fața locului în vederea stabilirii motivelor care au condus la această tragedie.

Din spusele prietenilor, acesta și-ar fi găsit sfârșit pe patul de spital, din cauza traumatismelor suferite rezultate din impact.  Pe peretele de Facebook al tanarului curg in continuu mesaje de ramas bun si mesaje prin care oamenii care l-au cunoscut isi exprima compatimirea.

Astăzi, la o zi distanță de la tragedie am fost să văd locul în care un tânăr și-a pierdut viața. Ajuns la locul tragediei am putut vedea  o bucată de beton prefabricat care era căzută de la locul ei, probabil din cauza impactului puternic. Lumânări aprinse la locul tragediei amintesc faptul că acolo, un tânăr și-a pierdut viața.

                          “M-am nascut fara sa vreau … o sa mor fara sa vreau … asa ca-mi voi trai viata ASA CUM VREAU !!! 

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 6

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 4

Downvotes percentage: 66.666667%

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
stiri calarasi Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
stiri calarasi
Guest
stiri calarasi

Pacat de tineretea lui. Odihneasca-te in pace!

Colegii din Primăria Comunei Gălbinași au pierdut un om de valoare/ Romanescu Nelu s-a stins din viață

Anunt de presa privind efectuarea tratamentelor în aliniament