Connect with us

Breaking News

Motociclistul Dragomir Valentin și-a pierdut viața în urma unui accident teribil pe str. Bucureşti

Published

on

Un tânăr motociclist și-a pierdut viața, ieri, 12 iulie, în urma unui accident rutier pe strada București, în zona PREFAB S.A. Accidentul rutier a avut urmări grave. Dragomir Valentin, un pompier disponibilizat în urmă cu ceva timp, pasionat de motociclete și-a pierdut viața în cursul serii de ieri, în jurul orelor 20.00.

Din motive încă necunoscute, motocicleta pe care acesta o conducea a părăsit  partea carosabilă și s-a izbit foarte puternic de un gard de beton prefabricat amplasat pe partea dreaptă pe sensul de mers Modelu – Călărași. În cel mai scurt timp, la fața locului au venit echipaje ce aparțin Serviciului de Ambulanță Județean Călărași și echipaje de poliție. Lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale au desfășurat cercetări la fața locului în vederea stabilirii motivelor care au condus la această tragedie.

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1774129039344614/

Din spusele prietenilor, acesta și-ar fi găsit sfârșit pe patul de spital, din cauza traumatismelor suferite rezultate din impact.  Pe peretele de Facebook al tanarului curg in continuu mesaje de ramas bun si mesaje prin care oamenii care l-au cunoscut isi exprima compatimirea.

Astăzi, la o zi distanță de la tragedie am fost să văd locul în care un tânăr și-a pierdut viața. Ajuns la locul tragediei am putut vedea  o bucată de beton prefabricat care era căzută de la locul ei, probabil din cauza impactului puternic. Lumânări aprinse la locul tragediei amintesc faptul că acolo, un tânăr și-a pierdut viața.

                          „M-am nascut fara sa vreau … o sa mor fara sa vreau … asa ca-mi voi trai viata ASA CUM VREAU !!! 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole