Connect with us

Breaking News

Motociclistul Dragomir Valentin și-a pierdut viața în urma unui accident teribil pe str. Bucureşti

Published

on

Un tânăr motociclist și-a pierdut viața, ieri, 12 iulie, în urma unui accident rutier pe strada București, în zona PREFAB S.A. Accidentul rutier a avut urmări grave. Dragomir Valentin, un pompier disponibilizat în urmă cu ceva timp, pasionat de motociclete și-a pierdut viața în cursul serii de ieri, în jurul orelor 20.00.

Din motive încă necunoscute, motocicleta pe care acesta o conducea a părăsit  partea carosabilă și s-a izbit foarte puternic de un gard de beton prefabricat amplasat pe partea dreaptă pe sensul de mers Modelu – Călărași. În cel mai scurt timp, la fața locului au venit echipaje ce aparțin Serviciului de Ambulanță Județean Călărași și echipaje de poliție. Lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale au desfășurat cercetări la fața locului în vederea stabilirii motivelor care au condus la această tragedie.

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1774129039344614/

Din spusele prietenilor, acesta și-ar fi găsit sfârșit pe patul de spital, din cauza traumatismelor suferite rezultate din impact.  Pe peretele de Facebook al tanarului curg in continuu mesaje de ramas bun si mesaje prin care oamenii care l-au cunoscut isi exprima compatimirea.

Astăzi, la o zi distanță de la tragedie am fost să văd locul în care un tânăr și-a pierdut viața. Ajuns la locul tragediei am putut vedea  o bucată de beton prefabricat care era căzută de la locul ei, probabil din cauza impactului puternic. Lumânări aprinse la locul tragediei amintesc faptul că acolo, un tânăr și-a pierdut viața.

Advertisement

                          “M-am nascut fara sa vreau … o sa mor fara sa vreau … asa ca-mi voi trai viata ASA CUM VREAU !!! 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

VIDEO. Bărbat salvat din mijlocul lacului cu ajutorul unui vehicul SHEERP. Cum a ajuns bărbatul în această situație

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Pompierii militari oltenițeni au intervenit sâmbătă, 12 aprilie pentru salvarea unui pescar în vârstă de 63 de ani, care a rămas blocat în mijlocul Bălții Mari din apropierea Olteniței. Bărbatul s-a folosit de o anvelopă auto, transformată într-o barcă.

A strigat după ajutor și a fost auzit de o persoană care solicitat prin 112 intervenţia salvatorilor.

A avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a căzut de pe o barcă improvizată și a rămas blocat în stuf.

Cu suportul unui vehicul de tip SHEERP, echipajele de intervenție au reușit să-l scoată la mal în doar 35 de minute.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

LIVE. Campionatul Național de Lupte Libere, transmis în direct de Călărași PRESS

Published

on

Campionatul Național de Lupte Libere la Călărași

Continue Reading

Breaking News

Vlad Sârzea și Enache Georgiana au trecut în tabăra lui Marius Dulce! De ce au luat cei doi această decizie

Published

on

By

În cadrul unei conferințe de presă organizate miercuri, 3 aprilie, de către Organizația PSD Călărași, primarul Marius Dulce a anunțat că în echipa lui s-au alăturat doi membri importanți: Vlad Sârzea și Georgiana Enache.

Vlad Sârzea a făcut parte din PRO România și a decis să treacă la PSD după ce partidul pe care l-a reprezentat urmează să se alieze cu AUR. De asemenea, acesta și-a încheiat, recent, mandatul de consilier local. Astfel, situațiile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei, dar și experiența dobândită în acest domeniu l-au determinat să ia decizia de a se alătura unei echipe solide.

„Anul acesta îmi închei primul mandat de consilier local, a fost unul de învățare, făcând parte dintr-o echipă mică, de doi consilieri, nu am putut să facem o schimbare majoră, dar am avut o colaborare foarte bună cu domnul primar și cu echipa Marius Dulce, ceea ce m-a convins să continui în acest fel, să merg împreună cu această echipă, o echipă puternică, care dorește să continue niște proiecte concrete. Doresc să facem treabă în continuare și vocea mea să fie mai vizibilă”, a declarat Vlad Sârzea.

Odată cu acesta, și medicul primar diabetolog, Georgiana Enache, în vârstă de 49 de ani, a decis să intre în echipa PSD, întrucât a constatat că misiunea partidului se aliniază foarte bine cu principiile după care se ghidează în activitatea ei de doctor. Mai exact, atât acțiunile ei, cât și obiectivele echipei conduse de Marius Dulce sunt orientate spre beneficiul oamenilor.

„Am fost timp de 3 ani și câteva luni directorul medical al spitalului și m-am regăsit în politica Partidului Social Democrat prin orientarea către binele omului, binele cetățeanului, eu, ca medic, ca structură, sunt așa. (…) Asta am încercat să urmăresc în întreaga mea activitate”, a explicat Georgiana Enache.

Advertisement

Ulterior discursurilor susținute de noii membri, primarul s-a arătat foarte încântat de alegerea acestora și i-a asigurat că vor avea o colaborare foarte bună în proiectele întreprinse de PSD: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales echipa PSD, echipa Marius Dulce, acest lucru nu face decât să mă onoreze și, cu siguranță, vom avea proiecte frumoase și bune pentru comunitate”.

Continue Reading

Cele mai vizualizate