Connect with us

Știri

VIDEO| „Misterul” salariilor din Poliția Locală…

Published

on

Recent, într-o publicație locală se vorbea despre calitatea sau ineficiența Poliției Locale.

„Misterul” salariilor din Poliția Locală a fost elucidat! La sediul Poliției Locale Călărași, Direcție din subordinea Primăriei Municipiului Călărași. Directorul executiv Daniel Anghel și polițistul local Vâlsan Aurel descriu activitatea de zi cu zi a acestei instituții.

Făcând această vizită, am abordat cele mai controversate subiecte cu care, Poliția Locală se confruntă periodic.

Poliția Locală Călărași are rolul de a asigura buna desfășurare a diverselor evenimente: culturale, artistice, religioase, participarea la deszăpezire, ridicarea garajelor, tăierile de arbori – ce impun blocarea unui anumit perimetru de drum.

Directorul executiv, Daniel Anghel ne mărturisește faptul că există o problemă când vine vorba de personal. Instituția nu are efective suficiente, dar se străduie să asigure toate misiunile și acționează cu promptitudine la toate solicitările cetățenilor. Daniel Anghel este într-o deosebită colaborare cu viceprimarul Municipiului Călărași, Dragoş Coman. Viceprimarul are în subordinea sa instituția Poliției Locale Călărași. Acesta, este un om foarte bine pregătit din punct de vedere profesional dar și al modului în care tratează probleme cu care instituția se confruntă.

Gurile rele spun că acest serviciu este inutil și că dăm bani degeaba. Pădure fără uscături nu există. Acest aspect îl putem observa în majoritatea domeniilor. Nu trebuie să generalizăm toți angajații acestor instituţii.

Cât despre salariul directorul-executiv… Chiar acesta ne mărturisește că rămâne în mână cu cca.3.600 lei, adică 36 de milioane lei vechi, din salariu brut de aprox. 5.700 lei. Comparând salariile din alte județe ale țării, Daniel Anghel are un salariu mult mai mic față de restul directorilor executivi din alte părți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

O nouă tranșă de 250 de lei va fi încărcată pe cardurile sociale, de la 15 iunie

Published

on

Cardurile pentru alimente și mese calde vor fi încărcate, de la 15 iunie, cu o nouă tranșă de 250 de lei, a anunțat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș. Astfel, 600 de milioane de lei vor fi transferați pe cardurile sociale celor 2,4 milioane de beneficiari eligibili, a scris pe Facebook ministrul citat, conform Digi24.

În privința cardurilor educaționale pe care se încarcă cei 500 de lei pentru haine și rechizite, Marcel Boloș atenționează că au fost deja încărcate ultimele 50.000 de carduri restante. În acest sens, 400.000 de copii vulnerabili din România au primit ajutorul în acest an școlar. Ministrul mai spune că intenționează să crească acest ajutor la 750 de lei, începând cu anul viitor, potrivit Agerpres.

De asemenea, Boloș a menționat că voucherul de 2.000 de lei oferit în programul „Sprijin pentru nou-născuți” poate crește în următorii ani la 3.000 de lei, potrivit unor analize efectuate, și susține că va propune această măsură în Guvern.

Județele cu cei mai mulți beneficiari de carduri pentru alimente și mese calde sunt: București (122.000); Suceava (90.879); Iași (90.196); Dolj (89.801); Bacău (82.410).

Continue Reading

Știri

Dorina Moga s-a stins din viață

Published

on

Cu profundă tristețe și regrete, aducem vestea trecerii în neființă a iubitei noastre călărășencele Dorina Moga. În dimineața acestei zile, un val de tristețe a cuprins întreaga comunitate călărășeană în momentul în care am pierdut o prezență plină de viață și lumină.

Dorina Moga va fi mereu amintită ca o femeie extraordinară, plină de bunătate și căldură umană. Cu un zâmbet mereu pe buze, ea a reușit să împrăștie bucurie și să aducă lumină în viețile celor din jurul său. A fost un model de amabilitate și generozitate, iar gesturile sale nobile au rămas adânc înrădăcinate în inimile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște.

Cu toate că a trebuit să înfrunte o luptă extrem de grea împotriva cancerului pancreatic, Dorina nu și-a pierdut niciodată curajul și optimismul.

A fost o adevărată luptătoare, o inspirație pentru noi toți. În ciuda provocărilor cu care s-a confruntat, ea a fost un exemplu de putere interioară și rezistență.

Dorina Moga lasă în urmă un gol imens în viața noastră. Soție devotată, soră iubitoare și prietenă de nădejde, ea a fost mereu acolo pentru cei dragi, oferindu-le sprijinul și afecțiunea sa necondiționată. Amintirile frumoase pe care le-am împărtășit cu ea vor rămâne veșnic în inimile noastre.

În aceste momente de durere și îndurerare, ne rugăm ca Dumnezeu să o primească în brațele Sale iubitoare și să-i ofere odihnă veșnică. Să-i ierte păcatele și să o răsplătească pentru bunătatea și generozitatea ei fără margini.

Odihnește-te în pace, Dorina Moga! Lumina ta va străluci mereu în sufletele noastre.

Continue Reading

Știri

Bărbat prins sub o remorcă încărcată cu lemne în Ciocănești

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 11:00, în comuna Ciocănești, soldându-se cu rănirea ușoară a unui bărbat care se afla în remorca  unui utilaj agricol. Evenimentul nefericit s-a produs în apropierea centrului comunei, când un tractor condus de un bărbat s-a răsturnat, provocând rănirea bărbatului care se afla în remorca încărcată cu lemne.

La fața locului, într-un timp scurt, au intervenit echipajele de prim-ajutor din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Călărași.


Echipajul de prim-ajutor a acționat prompt pentru a elibera bărbatul de sub grămada de lemne din utilajul agricol răsturnat.

În continuare, autoritățile vor efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la acest accident rutier.

Continue Reading

Cele mai accesate articole