Connect with us

Politică

Mihăiță Beștea intră în lupta electorală de la Oltenița. Cu cine se confrruntă și ce planuri are

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Mihăiță Beștea, candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Municipiului Oltenița din județul Călărași, și-a făcut debutul oficial în lupta electorală în data de 9 iunie 2024. Cu peste 500 de susținători prezenți la evenimentul de lansare a candidaturii sale, Beștea și-a afirmat hotărârea de a aduce schimbări semnificative în comunitatea oltenițeană.

Într-o competiție strânsă, Beștea se va confrunta cu actualul primar, Costinel Milescu, membru al Partidului Național Liberal, dar și cu Petre Țone, fostul primar al municipiului Oltenița, care s-a alăturat partidului AUR, coordonat la Călărași de deputatul Daniel Florea. Această diversitate de candidați promite o confruntare electorală intensă, marcând o schimbare în peisajul politic local.

Vasile Iliuță, președintele Partidului Social Democrat din județul Călărași, a exprimat încrederea sa în Mihăiță Beștea, subliniind capacitatea acestuia de a aduce municipiul Oltenița pe drumul cel bun. Prin promisiuni de transparență, implicare comunitară și soluții concrete pentru problemele locale, Beștea își propune să câștige încrederea locuitorilor și să îi conducă spre un viitor mai bun.

Cu viziunea sa progresistă și sprijinul partidului din spate, Mihăiță Beștea se afirmă ca o voce puternică în arena politică locală, pregătit să ofere o nouă direcție municipiului Oltenița.

Advertisement

Politică

VIDEO. Vasile Iliuță îl susține pe Marian Pavel (PSD) pentru Primăria Budești

Published

on

Marian Pavel lansează candidatura pentru Primăria Budești într-un eveniment de amploare alături de Vasile Iliuță.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, sprijină cu entuziasm candidatura lui Marian Pavel pentru conducerea orașului Budești  Într-un eveniment plin de entuziasm și susținere, Marian Pavel și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al Budesti. Lansarea sa a fost marcată de prezența lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, care a exprimat sprijinul ferm al organizației pe care o conduce pentru aspirațiile și proiectele. 

Continue Reading

Politică

VIDEO. Daniel Florea (AUR) despre corupția din județul Călărași “Trebuie să scăpăm de această situație”

Published

on

Continue Reading

Politică

Alegeri locale 2024: PSD Călărași crede că nu are contracandidați puternici

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Conferința de presă organizată la sediul PSD Călărași joi, 18 martie, a fost un prilej de analiză asupra peisajului politic local, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță și administratorul public al CJ Călărași, Bogdan Mihai, au adus în discuție atât strategia partidului pentru alegeri, cât și perspectivele competiției electorale.

Bogdan Mihai a subliniat că PSD Călărași nu consideră că are adversari serioși în cursa electorală. „În ceea ce privește competiția electorală care urmează, realitatea este că nu avem adversari. Adversarii noștri sunt cam triști. Unii și-au părăsit funcțiile și mă refer aici la fostul prefect. Oricine vine pe acest post va face treabă mult mai bună ca el. A fost incompetent total. În rest, toate organizațiile pe care le avem sunt cu arma la picior și mai câștigăm cel puțin zece primării, a declarat vicepreședintele PSD Călărași – Bogdan Mihai.

La rândul său, Vasile Iliuță a fost pus în fața întrebărilor legate de contracandidații la Consiliul Județean Călărași. Acesta a atras atenția asupra prezenței unor candidați proveniți din București, pe care i-a caracterizat drept străini pentru realitățile locale. Potrivit lui Iliuță, aceștia nu aspiră la câștigarea alegerilor locale din 9 iunie, ci urmăresc să-și asigure poziții privilegiate pentru viitoarele alegeri parlamentare.

În acest context, el a subliniat că numărul crescut al contracandidaților la funcția de primar, precum și la alte funcții locale, sporește șansele primarului în exercițiu, Marius Dulce. Potrivit lui Iliuță, voturile nemulțumiților se vor împărți între acești contracandidați, consolidând poziția lui Dulce pentru un nou mandat la Primăria Călărași.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate