in

Microbuz cu 16 persoane, implicat într-un accident în Ramnicu Vâlcea

Astăzi, în jurul orelor 14.00, pe DN 7, Rm. Vâlcea, în giratoriu de lângă Casa Albă, zonă cunoscută de râmniceni și sub numele de “La Lordu”, a avut loc un accident rutier grav. Un autoturism, înmatriculat în județul Sibiu, a intrat într-un microbuz, înmatriculat în județul Călărași, care circula regulamentar. Din primele informații, patru persoane sunt rănite ușor.

Circulația a fost blocată pe DN 7, sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Pitești, după ce o mașină a intrat într-o depășire în sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea și s-a ciocnit frontal cu microbuz cu 16 persoane la bord. Două persoane au fost rănite, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs după ce autoturismul a făcut o depășire neregulamentară într-un sens giratoriu și s-a ciocnit frontal cu un microbuz care venea din sensul opus.

Accidentul rutier s-a petrecut în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe DN 7, în sensul giratoriu de la intrarea în municipiu, între un microbuz și un autoturism”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În urma impactului, șoferul mașinii și pasagerul din dreapta sa au fost răniți. În microbuz se aflau 16 persoane care au refuzat transportul la spital.

În curs de actualizare…

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primarul comunei Unirea, Belu Florian continuă dezvoltarea localității

Curcani – comuna așezată pe un munte de nereguli