in

Mesajul primarului Nelu Tatu din Vîlcelele în ziua alegerilor

Ne aflăm în fața primăriei din comuna Vâlcelele, iar astăzi, în ziua votului, facem o scurtă sinteză a campaniei. Cum ați văzut dumneavoastră toată această perioadă?

Nelu Tatu: Această campanie a fost una liniștită în comuna mea, ceea ce se întâmplă și în ziua votului. Nu avem probeleme deosebite, lumea vine și votează din propria inițiativă. Votează pentru continuitatea proiectelor pe care le-am început și nici nu îmi fac probleme că nu voi câștiga.

Cum ați văzut sprijinul din partea conducerii Consiliului Județean în perioada în care Vasile Iliuță a fost președinte? 

Nelu Tatu: Având în vedere faptul că Vâlcelele reprezină locul natal al lui Vasilie Iliuță, sprijinul a fost total pentru mine și comuna Vâlcelele. Locuitorii din această comună sunt mulțumiți de acest sprijin și sperăm ca în următorul mandat, atât eu, cât și Vasile Iliuță, să facem mult mai mult pentru comuna Vâlcelele.

Ce proiecte ați finalizat în ultimul mandat, cel pe care l-ați terminat acum?

Nelu Tatu: Reabilitarea ambelor Biserici, asfaltarea prin PNDL a 7km de drum, căminul cultural este finalizat în proporție de 80%, terenul de sport… în mare suntem în grafic.

Ce v-ați propus să realizați pentru următorul mandat?

Nelu Tatu: Pentru următorul mandat ne-am propus, atât eu, cât și consilierii mei care vor ieși, și sper să iasă în număr cât mai mare, și viceprimarul Oroianu, să modernizăm Vâlcelele pe standarde europene, adică să terminăm de asfaltat toată comuna, să extindem canalizarea, să extindem printr-un puț forat – stația de apă, și să mergem mai departe.

Un mesaj pentru contracandidat și colegii din campanie?

Nelu Tatu: Le mulțumesc cetățenilor din Vâlcelele, le mulțumesc celor care au fost, și celor care nu au fost de acord cu mine. Viața merge mai departe. Contracandidaților mei le doresc multă sănătate, să mai încerce.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Mesajul transmis de Vasile Iliuță în ziua votului

Mesajul primarului Vasile Aurel din Jegălia în ziua alegerilor