in

Mesajul primarului Marius Dulce la un an de la alegeri

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, sărbătorește împlinirea primului an de la câștigarea alegerilor pentru actualul mandat. Edilul mărturisește pe Facebook că au fost 12 luni cu destule provocări, cu obiective finalizate sau în curs de realizare care au însemnat multă muncă și eforturi susținute.

Primarul asigură că realizările din primul an de mandat au fost doar începutul: „Știm ce avem de făcut pentru ca toate promisiunile din campanie să prindă contur. Programul de modernizare reală a municipiului Călărași continuă!” și le mulțumește tuturor cetățenilor călărășeni pentru încrederea acordată: „Ca până acum, ușa Primăriei va rămâne deschisă pentru a găsi împreună cele mai bune și mai rapide soluții”, încheie Marius Dulce declarația.

Iată întreaga postare:

În urmă cu exact un an de zile, împreună cu echipa PSD am primit votul dumneavoastră pentru un mandat de 4 ani. Au fost 12 luni cu destule provocări, cu obiective finalizate sau în curs de realizare care au însemnat multă muncă și eforturi susţinute.

 A fost doar începutul! Ştim ce avem de făcut pentru ca toate promisiunile din campanie să prindă contur. Programul de modernizare reală a municipiului Călăraşi continuă!

 Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă asigur de tot sprijinul meu şi al echipei mele. Ca şi până acum, uşa Primăriei va rămâne deschisă pentru a găsi împreună cele mai bune şi mai rapide soluţii.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Locuri de joacă în curs de modernizare

Vasile Iliuță aniversează primul an de la câștigarea mandatului