Connect with us

Breaking News

Mesajul primarului Marius Dulce la un an de la alegeri

Published

on

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, sărbătorește împlinirea primului an de la câștigarea alegerilor pentru actualul mandat. Edilul mărturisește pe Facebook că au fost 12 luni cu destule provocări, cu obiective finalizate sau în curs de realizare care au însemnat multă muncă și eforturi susținute.

Primarul asigură că realizările din primul an de mandat au fost doar începutul: „Știm ce avem de făcut pentru ca toate promisiunile din campanie să prindă contur. Programul de modernizare reală a municipiului Călărași continuă!” și le mulțumește tuturor cetățenilor călărășeni pentru încrederea acordată: „Ca până acum, ușa Primăriei va rămâne deschisă pentru a găsi împreună cele mai bune și mai rapide soluții”, încheie Marius Dulce declarația.

Iată întreaga postare:

În urmă cu exact un an de zile, împreună cu echipa PSD am primit votul dumneavoastră pentru un mandat de 4 ani. Au fost 12 luni cu destule provocări, cu obiective finalizate sau în curs de realizare care au însemnat multă muncă și eforturi susţinute.

 A fost doar începutul! Ştim ce avem de făcut pentru ca toate promisiunile din campanie să prindă contur. Programul de modernizare reală a municipiului Călăraşi continuă!

 Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi vă asigur de tot sprijinul meu şi al echipei mele. Ca şi până acum, uşa Primăriei va rămâne deschisă pentru a găsi împreună cele mai bune şi mai rapide soluţii.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

Polițiștii călărășeni depistează în trafic șoferi drogați și băuți

Published

on

Zilnic, polițiștii rutieri desfășoară acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic. 

La data de 07 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Călărași au depistat pe strada Variantă Nord, din municipiul Călărași, județul Călărași, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Grădiștea, județul Călărași, în timp ce conducea autovehiculul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,08 mg/l alcool în aerul expirat.

Întrucât manifesta un comportament agitat a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la THC și BAR.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

De asemenea, la data de 08 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control pe strada Locomotivei, din municipiul Călărași, județul Călărași,un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Călărași, județul Călărași.

Întrucât acesta manifesta un comportament agitat, a fost testat cu aparatul Drager Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la Cocaină.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Continue Reading

Breaking News

Accident rutier în Lehliu Gară, 6 persoane implicate. Trafic restricționat

Published

on

Accident rutier, 6 persoane implicate, dintre care o victimă neîncarcerată, petrecut în urmă cu puțin timp în Lehliu Gară, județul Călărași, anunță ISU Călărași.

 

 

Continue Reading

Breaking News

Ultimă oră! Patru primari importanți din Călărași schimbă tabăra politică

Published

on

Noi mișcări de trupe în rândurile primarilor din județul Călărași! Potrivit unei surse de presă, patru primari cu ștate vechi pleacă din tabăra liberalilor și fac pasul către echipa social-democraților condusă de Vasile Iliuță.

Detalii pe canalsud.ro

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro