in

Mesajul managerului SJU Călărași, Bogdan Mihai, după întâlnirea cu reprezentantul Fundației Kinderen In Nood: “Spitalul este ca un oraș. Trăiește, se frământă, evoluează”

Managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai, a avut o întâlnire, miercuri, 28 Aprilie cu Zoltan Szilagyi, reprezentantul Fundației Kinderen In Nood din Olanda, pentru a discuta nevoile reale ale unității medicale și deschiderea unor parteneriate cu spitalele străine.

SJU/ Bogdan Mihai: Spitalul este ca un oraș. Trăiește, se frământă, evoluează.
Pentru ca o asemenea entitate să evolueze este important să reușim să strângem în jurul nostru oamenii care, sub diferite forme, pot ajuta.
Astăzi, cu ajutorul doamnei sociolog Nicoleta Lazăr am avut o întâlnire cu reprezentatul în România al Fundației Kinderen In Nood (Olanda), domnul Zoltan Szilagyi.

Dincolo de discuția purtată pe nevoile reale ale spitalului, nevoi care nu întotdeauna pot fi acoperite de finanțările de la bugetul de stat, am deschis și calea unor parteneriate cu spitale din străinătate.
În timp, am sesizat reacții din partea unor persoane, puține ce e drept, care cumva consideră că zona privată sau cea a ONG-urilor nu trebuie să se implice în dotarea sau finanțarea unor spitale de stat.

Pe acești oameni îi rog să își păstreze părerile pentru ei. Nu le cere nimeni să se implice. Dar pot să le cer să stea deoparte și să ne spună dacă atunci vor avea nevoie de servicii medicale îi va mai interesa cumva cine a plătit pentru patul de spital pe care sunt așezați. Sau doar se vor așeza și vor aștepta ca cineva să vină, să îi vindece și să îi trateze într-un mod decent.

În toată lumea, spitalele de stat sunt susținute prin evenimente caritabile, finanțări sau donații.
Optica mea este să schimb atât condițiile cât și modul în care sunt tratați pacienții.
Restul sunt simple vorbe.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Precizari ale DSV Călărași în legatură cu sacrificarea mieilor de Paște

Bazinul de înot didactic din Călărași ar putea fi deschis pe 15 iunie