in

Mesajul inspectorului general al ISJ Călărași, Roxana Pațurcă, pentru directorii de școli

Inspectorul general al ISJ Călărași, Roxana Pațurcă, a transmis un mesaj pentru directorii de școli ce și-au câștigat postul prin concursul organizat de Ministerul Educaţiei. Semnarea contractelor de management cu Inspectoratul  Școlar Județean Călărași a avut loc în data de 5 ianuarie 2022, în Orașul Lehliu Gară, la Casa de Cultură.

,,Urez și pe această cale tuturor directorilor mult succes și multă inspirație în noile funcții!” 

“Miercuri, 5 ianuarie, am semnat contractele de management cu candidații declarați reușiți la concursul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din zonele Călărași și Lehliu. Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură din Lehliu-Gară cu sprijinul domnului primar Iulian Iacomi, fapt pentru care țin să îi mulțumesc încă o dată.

Urez și pe această cale tuturor directorilor mult succes și multă inspirație în noile funcții! Sunt conștientă de provocările pe care le vor întâmpina în perioada celor patru ani prevăzuți în contract, dar în același timp știu că avem puterea, de la nivelul Inspectoratului Școlar Județean, să le acordăm tot sprijinul și să urcăm mereu nivelul învățământului călărășean” – a transmis Inspectorul Școlar General al ISJ Călărași-Prof. Roxana-Natalia Pațurcă

2 2 votes
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Sărbătoarea Bobotezei, tradiție în comuna Roseți

VIDEO. Sinucidere în grup în apele Brațului Borcea