in

Mascaţii descind în această dimineaţă în Călărași pentru a sălta 9 persoane bănuite de proxenetism

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE PROXENETISM

La această oră, polițiștii din Călărași efectuează 12 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism.
În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, efectuează 12 percheziții domiciliare pe raza județului Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2019 – până în prezent, cei în cauză ar fi racolat mai multe tinere pe care le-ar fi exploatat sexual pe raza județului Călărași, obținând astfel bani.
Vor fi puse în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.
Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, arme, explozivi și substanțe periculoase, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și jandarmi.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 25.000000%

Downvotes: 3

Downvotes percentage: 75.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Incendiu de locuință în localitatea Modelu

Consiliul Județean reabilitează Casa Demetriad, monument istoric în care a funcționat Bibilioteca Județeană, secția copii