in

Masca de protecție, obligatorie în aer liber și în Călărași

Călărăşenii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie şi în aer liber după ce Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, convocat în şedinţă extraordinară, miercuri, 29 iulie, a dispus mai multe măsuri.

Printre măsurile dispuse miercuri se numără și purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice deschise precum pieţe, târguri, oboare și parcuri.

De asemenea, autorităţile locale vor realiza şi distribui pliante în zonele aglomerate cu măsuri de auto-protecţie în faţa infecţiilor cu noul coronavirus.

La nivelul județului Călărași, situația epidemiologică privind infecția cu Coronavirus COVID-19, la data de 29 iulie, este următoarea: 178 persoane în caratină la domiciliu, 9 persoane în izolare la domiciliu, 78 persoane în izolare instituționalizată și 281 cazuri de persoane infectate cu COVID-19 (3 cazuri în ultimele 24 de ore), dintre care 176 persoane s-au vindecat și 14 persoane au decedat.

sursa- https://realitateadecalarasi.net/masca-de-protectie-obligatorie-in-aer-liber-si-in-calarasi/

3 2 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

R. Pațurcă: “Am toată încrederea în forța echipei noastre și în potențialul nostru de a câștiga în septembrie!”

PSD/ Roxana Pațurcă: Guvernul PNL a scăpat total situația de sub control, atât din punct de vedere epidemiologic, cât și din punct de vedere economic