in

Marius Dulce: Lucrările la noua aripă a spitalului înaintează

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a fost prezent astăzi, 11.08.2021, pe șantierul viitorului corp de spital în valoare de 86,2 milioane de lei. Spitalul Județean Călărași va beneficia de încă 9 specialități medicale și de 230 de noi paturi pentru pacienții călărășeni, potrivit unei postări Facebook a edilului.

Cele 9 secții de care spitalul va beneficia sunt imagistică (CT și RMN), neurologie, psihiatrie, geriatrie, oncologie, pediatrie, obstetrică-ginecologie, chirurgie plastică, neonatologie.

„Am salutat inițiativa Consiliului Județean Călărași de a depune proiectul de construcție a unui corp nou de spital la Compania Națională de Investiții, obiectiv de care ne bucurăm azi, pas cu pas, la înaintarea lucrărilor.”, scrie Marius Dulce pe Facebook și continuă: „Îi felicit sincer pe toți cei implicați în acest ambițios și mai ales necesar proiect.”

Proiectul are o durată de realizare de 40 de luni, dintre care 4 au fost dedicate activității de proiectare. Noul corp de clădire va comunica cu corpurile deja existente ale spitalului și va prelua funcționalitatea actuală a 3 corpuri existente, menționează Compania Națională de Investiții.

4.3 3 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anunț – CONCEPT SOLUTIONS SYSTEM S.R.L.

Senatorul Nicușor Cionoiu este în continuare alături de Ana Tuș, tânăra îngenuncheată de boală