Connect with us

Administrație

Marius Dulce anunță că asfaltul de pe strada București va fi gata în cel mult două săptămâni. La ce alte proiecte mai lucrează administrația municipiului Călărași

Published

on

Sursă foto: aleksandarlittlewolf/Freepik

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Deși mai sunt doar câteva luni până la alegerile locale din 9 iunie, primarul Marius Dulce susține că se muncește în ritm alert în municipiul Călărași. Acesta a anunțat că asfaltarea străzii București va fi gata în două săptămâni, după ce mult așteptatul proiect de reabilitare și modernizare a fost prelungit de mai multe ori. De asemenea, Marius Dulce mai anunță încă 150 de locuri noi de parcare, refacerea amfiteatrului de pe mal și altele. 

Administrația municipiului Călărași muncește intens zilele acestea la mai multe proiecte, printre care amenajarea unei zone de parcări care va deservi noul parc „Regenerare Zonă Vest”. 

„Ne aflăm în parcarea care va deservi parcul Regenerare Zonă Vest. Este o parcare cerută foarte mult de cetățenii din zonă, pentru că avem nevoie de locuri de parcare. Nu va rămâne singura – vom mai face încă două parcări. În această zonă vor fi undeva la 150 de locuri de parcare”, a spus Dulce. 

Tot în zona infrastructurii rutiere, străzile Mihail Kogălniceanu, Independenței și Bulevardul 1 Mai urmează să fie asfaltate la rândul lor. 

Advertisement

De asemenea, primarul a menționat și refacerea amfiteatrului de pe mal, care se află într-o stare de degradare de o mai mare perioadă de timp. În viitor, amfiteatrul ar putea fi un spațiu de programe artistice școlilor din municipiu. 

„Suntem în zona vechiului amfiteatru, unde mai mulți cetățeni ne-au semnalat că trebuie să facem ceva și aici. Am zis să intervenim și să redăm zona populației, unde putem organiza mici evenimente de care se pot bucura toți copiii”, a mai spus acesta. 

Dulce spune că trei ani și jumătate de mandat „bat toți anii în care nu s-a întâmplat nimic” în municipiul Călărași. 

Administrație

VIDEO. Primăria Municipiului Călărași a reabilitat zona Traian din spatele Cinema Călărași

Published

on

Primăria Municipiului Călărași a finalizat lucrările pentru reabilitarea zonei Traian, situată în spatele Cinema Călărași. Această inițiativă a fost supervizată personal de către Marius Dulce, edilul orașului, care a inspectat atent progresul lucrărilor atât înainte, cât și după finalizare.

Înainte de intervenția Primăriei, locuitorii din zonă se confruntau cu o situație precară. Locul, care ar fi trebuit să fie un punct de interes pentru pentru comunitate, a fost lăsat de izbeliște, neîngrijit și nesigur. O altă problemă a zonei este punctul de colectare a gunoiului.

Continue Reading

Administrație

Când vor avea loc tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor vegetației din municipiul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primăria Municipiului Călărași anunță că va efectua tratamente pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, a gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali din oraș. Tratamentele vor avea loc timp de două zile, între 15 și 17 aprilie, în intervalele orare 21:00 și 05:00, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin şi Lambda – Cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor, mai transmite primăria. 

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Lucrările pe strada București progresează în ritm alert. Ce spune primarul Dulce

Published

on

Primarul Marius Dulce anunță progresul lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București în zona Centrului Vechi din Călărași

Într-o postare pe rețelele de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a adus noi detalii privind progresului lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București.

Edilul a subliniat finalizarea unui alt segment important de drum și a promis revenirea la normalitate în trafic și condiții moderne de circulație în doar două săptămâni.

Continue Reading

Cele mai vizualizate