in

Marcel Ciolacu: ”Vă dau scris că Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodată” Citeşte întreaga ştire: Marcel Ciolacu: ”Vă dau scris că Ludovic Orban nu va mai fi premier niciodată”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ironic că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, Ludovic Orban nu va mai fi premier și poate spune acest lucru „în scris”, potrivit Hotnews. Liderul social-democrat a spus că alegerea primarilor în două tururi și pensiile speciale sunt ”teme false”.


„Dacă vor fi anticipate eu vă dau scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, la Călărași, conform sursei citate. Liderul interimar al PSD spune că tema alegerilor primarilor în două tururi și pensiile speciale sunt „teme false”. „O să facă o sesiune extraordinară, iar o să aducă teme false cu alegerea primarilor și cu pensiile speciale. Vă anunț că PSD va vota împotriva legii pensiilor speciale. E o chestiune cerută de români, trebuie să respectăm cerințele românilor. De altfel și ei trebuie să respecte ce au cerut românii la referendum, aceea de a nu interveni pe Legile justiției”, a spus Ciolacu.

Moțiune de cenzură pe asumarea alegerii primarilor în două tururi Despre o posibilă asumare a răspunderii pe alegerile primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a precizat că în acest caz PSD va depune moțiune de cenzură. „E posibil să vină cu asumarea răspunderii pe tema alegerii primarilor în două tururi. Categoric PSD va depune moțiune de cenzură.

Deja sunt două partide care am anunțat acest lucru, noi și UDMR. Vom continua negocierile cu celelalte formațiuni politice. Sper să creăm o majoritate parlamentară necesară pentru propunerea unui premier președintelui României”, a mai declarat președintele interimar al PSD.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO Marcel Ciolacu are vești proaste pentru PNL: “Nu o să avem negocieri o perioadă lungă de timp…”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: ”La Călărași s-au obținut rezultate excelente anul trecut!”