in

Mânătirea/ Primarul Marian Mugurel Iancu a construit un teren de minifotbal în localitate

Proiectul tererenul sintetic de minifotbal din Mânăstirea a fost finalizat

Terenul de minifotbal realizat de primarul Marian Mugurel Iancu (PSD) în localitatea Mânătirea, prin PNDR a fost finalizat. Astăzi a avut loc recepția lucrărilor. 
Edilul comunei a recepționat terminarea lucrărilor și a încheiat documentația pentru obiectivul de investiții “CONSTRUIRE TEREN DE MINIFOTBAL CU GAZON SINTETIC, VESTIARE, ÎMPREJMUIRE ȘI ILUMINAT, SAT MÂNĂSTIREA, COMUNA MÂNĂSTIREA, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI “.
Lucrările au fost executate în baza autorizației nr. 5/28.03.2019, iar proiectul a fost finanțat cu fonduri europene nerambursabile (60000 euro) prin PNDR (program finanțat de U.E. și Guvernul României prin FEADR). Comisia de recepție, alături de diriginții de șantier, specialiști ISC etc aub verificat împreună respectarea documentației și execuția lucrărilor. Minifotbalul este sportul ideal pentru copii și tineri, dar nu numai, iar prin construirea acestui teren s-a urmărit familiarizarea cu fotbalul, îmbunătățirea condiției fizice și a sănătății celor care vor să petreacă puțin timp pe teren, s-a dorit o alternativă la petrecerea timpului liber, la socializare, încurajând sportul și sprijinind totodată nevoile comunitare si sociale.
0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

50 DE PERCHEZIȚII, LA PERSOANE CARE AR FI OBȚINUT INDEMNIZAȚII DE CREȘTERE A COPILULUI CU ACTE FALSE

Consilierii județeni sunt convocați în ședință pentru rectificarea bugetului propriu al Județului Călărași pe anul 2020