Connect with us

Breaking News

Mădălina are nevoie de ajutorul nostru! Are nevoie de sânge A2 negativ

Published

on

Madalina Georgiana Coman, o tânără călărășeancă ce are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi. Ea are nevoie de sânge grupa A2 Negativ pentru a putea supraviețui…

În urmă cu doar câteva ore, Mădălina a scris pe Facebook un mesaj  prin care ne cere ajutorul, postarea a strâns sute de distribuiri și alte zeci de comentarii de susţinere, iată mesajul:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=880761132079955&id=100004382296216

După cum este menționat și în postare, donațiile se pot face la Policlinica 2 Călărași ( Adresă: Strada Policlinicii K13, Călărași), dar trebuie specificat faptul că sângele trebuie să ajungă la  Coman Madalina-Georgiana. Pentru informații suplimentare tel: 0242 333 663
Fiecare ajutor pe care i-l oferim acestei fete poate însemna enorm pentru aceasta. Aceasta, în acest moment se află internata la Institutul Clinic Fundeni secția: Hematologie.

Vom reveni cu amănunte despre acest caz…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Breaking News

Locuință cuprinsă de flăcări, în municipiul Călărași

Published

on

Momente de panică, în această după amiază, pe strada Zorilor din municipiul Călărași, provocate de un incendiu izbucnit la o locuinţă. Pompierii călărășeni au fost alertați să intervină la fața locului deplasându-se mai multe autospeciale cu apă  și spumă dar și echipaje SMURD pentru preluarea posibilelor victimelor. 

Focul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 30 mp și sunt posibilități de propagare la casele învecinate.

Potrivit canalsud.ro, incendiul a fost provocat din cauza unei cratițe uitată pe aragaz de o bătrâna în vârstă de 86 de ani. Persoana în cauza a suferit un atac de panică, fiind preluată de o ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Continue Reading

Cele mai accesate articole