Connect with us

Sport

Lucrărire de modernizare a stadionului „Ion Comșa” sunt în grafic

Published

on

Astăzi, după performanța realizată de echipa de fotbal Dunărea Călărași se încearcă folosirea imaginii clubului de fotbal de către persoane ce au avut obligația de a moderniza/reabilita baza sportivă din Călărași…dar fără să facă aceasta. Gurile unor politicieni au asociat imaginea lor publică ți politică marcată de nerealizări cu evoluția clubului de fotbal din Călărași. Înțeleg neîncrederea oamenilor în proiectele pe care noi, cei din echipa Iliuță ni le-am propus și pe care încercăm să le finalizăm.

Neîncrederea oamenilor nu se referă la rezultatele și la lucrurile bune pe care noi cei din CJ le realizăm pentru comunitate. Oamenii nu mai cred în promisiunile administrației publice locale de pânî acum, nu mai cred în promisiunile cu caracter electoral din fiecare zi, s-au săturat pentru că nimic dintre acestea nu s-au concretizat.

Este vremea faptelor dar ne izbim de indivizi fără realizări personale, sau ale unora hrăniți degeaba din banii publici, oameni care ironizează în mod nejustificat, fără a avea vreo expertiză, munca susținută pe care o depunem.

Lucrurile bune merg înainte la Stadionul județean. Suntem în graficul propus cu lucrările iar firmele care le execută au expertiză în lucrări de această anvergură. Exemplific cu firma care montează gazonul, ce are expertiza unor lucrări pe stadioanele Astra, Ploiești, Miroslava, Stadionul Național.

În prezent gazonul a fost aplicat. Duminică 8 iulie se va finaliza instalarea sistemului de supraveghere video și de control acces. Sâmbătă 7 iulie se fializează instalarea turnicheților.

Banii publici sunt gestionați cu strictețe în investițiile de la stadionul județean de către Consiliul județean. Se poate afirma că investițiile făcute de acesta nu s-au mai efectuat de peste 30 de ani. Dau exemplu gazonului de pe teren care a fost plantat ultima dată prin…1967.

Am găsit un stadion impropriu performanței și imaginii județului nostru, un loc abandonat, nefolosit, insalubru. Nu întâmplător presa a scris despre grupurile sociale mizerabile lipsă Încercăm să aducem normalitate și să asigurăm o bună desfășurare a competițiilor sportive, pentru că noi călărășenii și echipa noastră merităm.

Putem face un bilanț până astăzi 5 iulie. Am realizat 300 metri liniari de canalizare, am finalizat vestiarele, toaletele, am realizat compartimentarea spațiilor destinate sportivilor și pentru presă, spațiul pentru conferințe de presă.

În prezent vrem realizarea lucrărilor de asfaltare, de amenajare a aleilor din incinta stadionului.

Eforturile depuse de întreaga noastră echipă vor fi duse de bun sfârșit la termenele propuse și prin efectuarea de lucrări de calitate cu care sportivii călărășeni se vor putea mândri în fața echipelor ce vor juca la Călărașia încheiat Eduard Grama

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Handbal

Cupa FairPlay handbal fete, pe 17 Decembrie, la Călărași

Published

on

Călărasiul va găzdui pe 17 decembrie Cupa FairPlay la handbal fete (11 – 12 ani), competiţie organizată de ASC Tonus Călăraşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călăraşi şi Consiliul Local municipal Călăraşi.

“Astăzi m-am întâlnit cu Oana Bidaşcu şi Alex Cristea, doi dintre reprezentanţii clubului organizator, care au anunţat prezenţa la acest turneu a unor formaţii din Slobozia, Techirghiol, Buzău, Ţăndărei şi Galaţi.” – transmite primarul municipiului, Marius Dulce, într-o postare pe Facebook.

Meciurile se vor desfăşura în Sala Polivalentă şi în Sala de sport a Şcolii Tudor Vladimirescu.

Sunt convins că iubitorii acestui sport vor avea ce vedea!

 

Continue Reading

Sport

Dunărea, 0-0 la Constanța cu Farul 2

Published

on

În runda a 4-a din cadrul Ligii a 3-a, echipa pregătită de Gică Mihali a scos un punct din deplasarea de la Constanța.

Farul 2 și Dunărea au încheiat la egalitate partida din Complexul sportiv al Academiei Hagi.

Afumaţi (cu 9 puncte) a devenit noul lider și asta pentru ca a câștigat la Borcea cu Agricola, scor 2-0 iar Dunărea ocupă locul secund. Înainte Modelu este următorul adversar al Dunării. Călărășenii vor juca pe „Ion Comșa” cu Modelu pe 24 septembrie de la ora 17.00.

Rezultatele etapei 4, Seria 3, Liga 3:

Înainte Modelu – Gloria Albești 3-1

FC Voluntari II – CS Amara 1-1

Farul Constanța II – Dunărea Călărași 0-0

Agricola Borcea – CS Afumați 0-2

Recolta Gh. Doja – Gloria Băneasa 3-0

Au evoluat formațiile:

Farul II (antrenori Sorin Rădoi, Marius Axinciuc): Mușat – Mboko, Bîrzu (61 Calu), Dănuleasă (78 Stancu), Lazăr – Dumitrache, Iorga (78 Cocot), Mitulețu – Băceanu, Cojocaru, Pelivan. Rezerve neutilizate: Răfăilă – Tronea.

Dunărea Călărași (antrenor Gheorghe Mihali): Irimiea – Țenea, Mbei, Nwankwo, Primaru, Kanda, R Ivan, Apostol (78 Andrei), Dobre (57 Bosoancă), Vraciu, Nica (90+3 C. Ivan). Rezerve neutilizate: Șerban – Coleașă, Sîrbu, Miu, Lupu.

Au arbitrat: Eduard Ioniță (Tulcea) – Cosmin Vatamanu (București), Florin Iftode (Tg. Bujor, Galați).

Continue Reading

Sport

AFC Dunărea Călărași are un nou antrenor

Published

on

Acesta este GHEORGHE MIHALI, fotbalist român care a făcut parte din „Generația de Aur„ a Naționalei de fotbal ajungând până în sferturile de finală la Cupa Mondială din America, 1994.

Ca jucător Mihali are mai multe titluri câștigate cu Dinamo București dar și două Cupe ale României cu aceeași echipă.

După retragerea din activitatea de jucător, a devenit antrenor unde a pregătit echipe ca CSM Focșani, U Cluj iar ultima oară s-a ocupat de pregătirea echipei care a retrogradat în Liga a 2-a, FC Dinamo București.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Noul antrenor al echipei Dunărea Călărași este de părere că va avea parte de o mare provocare și că, pentru început, va fi nevoie de timp, răbdare și înțelegere. Însă, cu toate acestea, el și staff-ul său, vor face tot ce le stă în putere pentru a face o echipă bună care „să bată pe teren”.

Gheorghe Mihali își propune să facă din Dunărea Călărași o echipă ambițioasă și dedicată, care să ajungă la performanțe și la cât mai multe victorii. „Am venit aici să fac o echipă care să bată pe teren, (…) să dea totul pe teren, pentru că mie nu-mi place să pierd și să râdă toți de mine, mai bine îmi iau geanta și plec acasă”, susține Mihali .

De asemenea, obiectivele propuse pentru următorii 3 ani sunt și ele conturate clar. În primul an se va pune accent pe echipă, mai exact pe ceea ce ține de formarea și de consolidarea ei. Iar  în anul următor se dorește ca echipa să ajungă în divizia B, ca mai apoi, în al treilea an să se lupte pentru divizia națională.

În privința atingerii acestor obiective și a performanțelor așteptate, vor fi preluate atât baza sportivă a comunei Modelu, cât și hotelul aferent, pentru înființarea unei academii sportive dedicate AFC Dunărea Călărași , unde sportivii să-și desfășoare viitoarele antrenamente, stadionul de la Călărași urmând să fie folosit doar pentru meciuri și competiții.

“Sunt aici pentru a coopta tineri jucători din Călărași, nucleul trebuie să fie de aici.
Ce s-a întâmplă până acum la Dunărea nu mă interesează, important e ce vom face de aici inainte”, a declarat Mihali la întâlnirea de prezentare de la Consiliul Județean Călărași.

Continue Reading

Cele mai accesate articole