in

Lucrările de reabilitare a Căminului Cultural din Cuza Vodă vor fi continuate

20 august 2020

Primăria Cuza Vodă și-a onorat toate angajamentele pentru un trai mai bun cetățenilor din localitate. În fiecare an asfaltarea localităților s-a continuat.susținut și s-a realizat un nou drum de legătură între localități. Totodată  s-a reabilitat sediul primăriei. Vor continua  lucrările de reabilitare la instituțiile de învățământ și căminele culturale, iar tinerii vor beneficia de un stadion modern în localitate.

Proiectele următoare vor permite asfaltarea întregii localități, realizarea unei piețe agroalimentare moderne.Cel mai importante au fost activitățile de salubrizare a localităților, cele de întreținere a spațiilor verzi. Cel mai apreciat proiect spun cetățenii este acela de iluminat modern cu LED prin care acum au lumină și în cele mai periferice locații.

Salariații primăriei Cuza Vodă au pus suflet în proiecte și lucrări pe care oamenii și le-au dorit, iar cu sprijinul lor au reușit să le finalizeze pe unele. Prin muncă, încrederea cetățenilor în Instituție a fost răsplătită Continuarea lucrurilor bune pentru cetățeni au condus ca la Cuza Vodă să descoperim una dintre cele mai frumoase comune din județ.

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

RAR Călărași a verificat starea tehnică a vehiculelor – 4 permise reținute și 13 taloane suspendate

Lucrările de modernizare a Centrului de Asistență Medico-Socială din Vâlcelele, finalizate