in

Lista consilierilor locali pentru Primăria Călărași a fost validată

Judecătoria Călărași a validat la jumătatea acestei săptămâni mandatele consilierilor locali. Alegerile locale desfășurate pe 27 Septembrie au stabilit componența Consiliului Local al Primăriei Municipiului Călărași, având următoarea structură: PSD a obținut 9 mandate, PNL -7 consilieri, PRO România și PMP câte 2 și USR – un singur mandat.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat – Filiala Călărași sunt următorii:

Nicolae Dragu

Liviu Mușat

Gheorghe Stoian

Iuliana Raiu

Florian Dinu

Carmen Filimon

Mandatele lui Marius Dulce, Vasile Iliuță și Nicușor Cionoiu au fost invalidate urmând să urce în locurile celor menționați: Marius Sbârcea, Stelian Aldea și Săndina Georgescu.

Liberalii călărășeni vor intra în consiliul local având următoarea componență:

Viorel Ivanciu (n.r – propus și viceprimar)

Camelia Croitoru

Cătălin Marius Călin

Mircea Romeo Buzea

Andrei Niță.

Fostul viceprimar Dragoș Coman-Florin nu a fost lăsat în urmă de liberali. Coman a reușit și el să obțină un mandat pentru consiliul local, însă funcția de secretar de stat in cadrul Ministerul Tineretului și Sportului prezintă mai mult interes, acordând o deosebită implicare.

De asemenea a fost invalidat mandatul fostului primar, Daniel Ștefan Drăgulin. Următorul pe lista C.L. din cadrul PNL este Alin Ceacărăscu (actualmente incompatibil pentru că ocupă o funcție la Prefectura Călărași), în locul său urmând să obțină un mandat de consilier, Georgiana Enache.

Consiliul Local Călărași va mai fi reprezentat de PRO România prin Alexandru Chiriță și medicul Vlad Sârzea iar Partidul Mișcarea Populară va avea și el doi consilieri: Liviu Coman și Toni Buzoianu. De la USR a intrat în Consiliul Local: Costin Mirescu.

În concluzie se vor duce „lupte grele„ pentru PSD, partid care își dorește majoritatea în Consiliul Local. Atât PNL cât și celelalte partide își vor „negocia„ cel puțin funcțiile de viceprimari. PNL și-l dorește în continuare pe Viorel Ivanciu însă este posibil ca și Alexandru Chiriță de la PRO România să ajungă pe funcția de viceprimar.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ACȚIUNI DE PREVENIRE ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL COVID-19

Dumitru Coarnă – prima poziție la Camera Deputaților pentru PSD Călărași