in

Liga II/ Cristian Pustai: “Ne aşteaptă, într-adevăr, un meci greu!”

Preşedintele AFC Dunărea Călărași, Eugen Pîrvulescu a susţinut vineri, 16 august o conferinţă de presă înaintea meciului cu Petrolul Ploieşti din runda a 3-a, programat duminică, la Călăraşi. Acesta declară că echipa pe care o conduce se află într-un proces de reconstrucţie, lucru care şi-a pus amprenta şi pe cele două rezultate negative obţinute în startul acestui sezon, ambele în deplasare, subliniind că până la încheierea perioadei de transferuri se vor mai perfecta cel puţin două achiziţii pentru întărirea axului central al defensivei.

Eugen Pîrvulescu: “E clar, suntem o echipă în reconstrucţie!

“Duminică, începând cu ora 15.30, echipa noastră dispută primul joc pe teren propriu pentru că din păcate ţintarul zic că nu a fost de partea noastră. Primele două etape le-am disputat în deplasare şi din nefericire ne-am întors acasă cu tolba goală, adică fără niciun punct. Prima partidă, de la Arad a fost una în care echipa noastră, cu puţină şansă, zic, putea să deschidă scorul în finalul primei reprize la ocazia imensă a lui Taher Bawab. Probabil alta ar fi fost evoluţia jucătorilor în repriza a doua şi probabil şi scorul ar fi fost altul. La Constanţa, eu zic că a fost un joc mai bun, s-a văzut o creştere în evoluţia echipei noastre. O creştere care ne dă speranţe pentru viitor. E clar, suntem o echipă, trebuie să recunoaştem cu toţii, în reconstrucţie.” a spus Pîrvulescu care a mai adăugat “Au mai rămas 3 jucători din vechea gardă, am transferat 19 jucători până la momentul actual şi probabil în cursul săptămânii viitoare vor mai apărea doi. E posibil trei, dar doi jucători cu siguranţă. Nu mă ascund de dumneavoastră, vor fi aduşi jucători pentru zona fundaşilor centrali întrucât acolo considerăm că suntem deficitari. Cu lotul acesta vom merge până la finalul acestui tur de campionat.”

Conferința de presă AFC Dunărea Călărași – 16 august 2019

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Vineri, 16 august 2019

Pîrvulescu s-a referit şi la partida cu Petrolul pe care a catalogat-o dificilă apreciind totuşi că elevii lui Cristian Pustai au capacitatea de a obţine un rezultat favorabil. “Duminică ne aşteaptă o partidă dificilă, suntem conştienţi cu toţii dar în acelaşi timp eu zic că printr-o atitudine  bună a echipei noastre, printr-o disciplină tactică bună, printr-o concentrare a jucătorilor echipei noastre putem obţine, şi ne dorim foarte mult să obţinem un rezultat favorabil, adică victoria.” a conchis Eugen Pîrvulescu.

Cristian Pustai: “Ne aşteaptă, într-adevăr, un meci greu!”

În runda a 3-a a ligii secunde, Dunărea va juca la Călăraşi cu Petrolul Ploieşti, o formaţie de top care şi-a anunţat deja intenţiile de promovare în liga 1. Antrenorul Cristian Pustai a subliniat vineri în conferinţa de presă de dinantea partidei că jocul se anunţă dificil, Petrolul fiind o echipă cu mulţi jucători cu experienţă care au evoluat în liga 1.

„Ne aşteaptă, într-adevăr, un meci greu. De altfel, toate partidele sunt dificile. Întâlnim o echipă cu pretenţii la promovare, o echipă care are în componenţa sa mulţi jucători de liga 1.” a spus Pustai care a continuat „E primul joc pe teren propriu. Venim după două rezultate slabe. Ştiţi că la fotbal se vorbeşte 2-3 zile despre cum a fost jocul, însă rezultatul contează! La momentul ăsta avem 0 puncte deci suntem într-un moment dificil. Pe undeva anticipat, cu toate că noi, conducere executivă, staff tehnic, jucători, ne-am fi dorit să fie mai bine. Depinde de noi să ne facem un meci mai uşor şi să începem să strângem puncte pentru că ne propunem obiective îndrăzneţe, ne dorim foarte mult să creştem şi calitatea jocului dar cel mai important e să avem şi rezultate. Pentru că rezultatele şi locul în clasament sunt oglinda muncii noastre”.

Partida Dunărea Călăraşi – Petrolul Plieşti se va desfăşura duminică, 18 august, de la ora 15.30 pe arena Ion Comşa.

În primele două etape, ploieştenii, conduşi de pe margine de Flavius Stoican, au învins în Capitală pe Metaloglobus cu 2-1 şi au fost învinşi acasă de UTA Arad cu 3-0.

Nicolai Calancea:Sper să obţinem tot ce ne-am propus de la acest meci

Revenit la Călăraşi după o scurtă perioadă petrecută la Academica Clinceni unde a apărat în primele 2 etape ale noului sezon al ligii 1, Nicolai Calancea a vorbit vineri despre jocul pe care Dunărea îl va susţine duminică la Călăraşi împotriva ploieştenilor de la Petrolul. „Avem un meci dificil. Petrolul e o echipă cu mare experienţă însă eu prefer să ne concentrăm asupra jocului nostru şi să nu ne uităm la echipa adversă. Ne pregătim destul de bine şi de serios ca să facem un meci cât mai bun şi să ne atingem obiectvul” a spus portarul Calancea care a continuat „Sunt de puţină vreme aici unde am revenit dar am înţeles ce vrea Mister, ce vrea domnul preşedinte şi sper să obţinem tot ce ne-am propus de la acest mecI”.

Nicolai Calancea care va împlini pe 29 august 33 de ani a apărat buturile Dunării şi în partea a doua a sezonului trecut în 7 partide, în toate fiind integralist.

Cel mai probabl, duminică el va fi titular, înlocuindu-l pe Stafn Krell, austriacul fiind integralist în primele două etape.

Bilete disponibile la meciul din Liga a 2-a.
⚽ Dunărea Călărași – Petrolul Ploiești.
Program: sâmbătă, 17 august, ora 09.00-15.00 și duminică, 08.00-15:30. 
➡️Tr.1-15 Ron
➡️Tr.2-15 Ron
➡️Peluze-10 Ron
➡️Te. Acoperită-30 Ron

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Andrei Bogdan Moise s-a alăturat echipei Dunăre Călărași

Zilele localității Borcea, 17-18 august 2019. Aniel Pațurcă: “Am realizat multe proiecte, având suportul și susținerea dumneavoastră, pentru care vă mulțumesc!”